2777
2789
یه نوع پنکیک یا کلوچه رشتیه

اها ممنون

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلن از هر دست بدی از همون دستم پس میگیری بدی کنی بدی میبینی دل بشکونی دلت میشکنه یجاقضاوت کنی کسیو خدا تو‌همون شرایط قرارت میده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه گردالی دراومده نوش جان. دستوزشو بزار با مقدارهاش

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
کدو حلوایی و آرد برنج

اها ممنون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلن از هر دست بدی از همون دستم پس میگیری بدی کنی بدی میبینی دل بشکونی دلت میشکنه یجاقضاوت کنی کسیو خدا تو‌همون شرایط قرارت میده

سلام شما دوست هارلی کویین بودین؟

سلام عزیزم 

میشناختمش و باهاش هم صحبت شده بودم ولی دوست نه نبودم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
طرز تهیه شو بزار جیگر وسیله هاش داشتم درست کنم

یدونه تخم مرغ 

شکر نصف لیوان 

یه لیوان فرانسوی آرد 

نصف لیوان آرد برنج

یه لیوان پوره کدوحلوایی پخته شده 

گلاب  سه قاشق 

شیر نصف لیوان 

بکینگ پودر نوک قاشق چایخوری 

پودر هل و دارچین به مقدار دلخواه

سلام عزیزم میشناختمش و باهاش هم صحبت شده بودم ولی دوست نه نبودم

سلام اها ممنون🌼

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اول تخم مرغ + شکر + دارچین و هل رو با همزن میزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد شیر و گلاب رو اضافه میکنید و هم میزنید 

حالا پوره کدو رو می‌ریزید و کامل مخلوط میکنید و بعد آرد ها و بکینگ پودر رو داخلش الک میکنید و حسابی مخلوط میکنید 

یکساعت استراحت و بعد داخل روغن داغ سرخ میکنید 

نوش جان 😘😋