2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا مهمه یه دلیل اینکه میگن شانس نداریم میدونی چیه،خوشگلی رو یه امتیاز خیلی بزرگ میدونن ،حتی اگر خ ...

درست میگی خیلی وقتا دیدم همینجا میگن من با اینهمه خوشگلی هیچی نشدم فلانی با اون قیافش ببین به کجا رسیده.از نظر اینا زشتا باید برن بمیرن چون نه حق شوهر خوب دارن نه شغل خوب ن پول و نه خوشبختی...

درست میگی خیلی وقتا دیدم همینجا میگن من با اینهمه خوشگلی هیچی نشدم فلانی با اون قیافش ببین به کجا رس ...

زبیایی صورت مغرورشون کرده به خاطر همین یه عده هستن خدا رو بنده نیستن متاسفانه یادمه یه بنده خدایی بود انقدر از خودش تعریف زیبایی می‌کرد بعد یه سری دیگه رو که قیافه معمولی داشتن مسخره می‌کرد آخرش یه ازدواج بد داشت ولی اونی که مسخره اش می‌کرد زندگیش عالی الان 

همهههه خوشگلن وضعیت خوب بد بودن زندگی هیچ ربطی به این قضیه نداره اولا به ذات مرد برمیگرده که چطوری باشه

و دوما به خود اون زن که با شوهرش خوب باشه یا نه 

هرچی به همسر عشق بورزی مهربون باشی به سر وضع زندگیت برسی همونقد عاشقتون میشه و زندگیتون بهتر میشه 

اخلاق و ذات خوده ادمه که مهمه 

مرد اگه ذاتش خیانتکار و کثیف باشه کلا بد ذات باشه قیافه ی کپ آنجلینا جولی هم داشته باشی بازم اتفاقات ناجور تو زندگیت میوفته فقط خیانت نه...دعوا بحث همه چی!

زن داریم تا زن 

خلاصه این که همه ی خانوما خوشگلن 🤍

فقط 36 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم!

اگه خوشگل بودم حداقل یه پسر ازم خوشش میومد

اصلا ربطی ب خوش اومدن پسرا نداره پسرا از دخترای جلف و سبک خوششون میاد بیشتر

ببینمت شاید خودت فکر میکنی زشتی ک مطمئنم زشت نیستی چون هیچکس هیچکس هیچکس زشت نیست

درست میگی خیلی وقتا دیدم همینجا میگن من با اینهمه خوشگلی هیچی نشدم فلانی با اون قیافش ببین به کجا رس ...

اره دقیقا حجم حسادتی که از طرف خوشگلا وارد میشه

پسره فقط بخاطر پولش گرفتنش

دوستش نداره ،چهار روز دیگه خیانت میکنه

دیدی مثل چی از شوهرش میترسه ،از بس نگرانه طرف با یکی دیگه تیک و تاک بزنه

بخوای از چیزی گله کنی ،فوری میگن ،از خداتم باشه این چیزایی که داری از سرتم زیادیه

ولی شانسی که خیلی از ما معمولی ها داریم اینه احتمال قوی شوهرامون وسواس ندارن رو زیبایی و نگران پیدا شدن یکی خوشگلتر نیستیم ،چون دورشون فراوونه ،و احتمالا سالیان سال با هم میمونن