2777
2789

منو شوهرم شبیه مدلا هستیم بطور نچرال و بی ورزش و عمل هم صورتمون هم انداممون.همه ب زیباییمون اعتراف میکنن و وقتی میگیم نه باشگاه میریم نه عمل داریم نه ژل ن حتی تتو ابرو و هیچی همه تعجب میکنن فک میکنن دروغه.وسایل زندگیمونم خوبه خانواده هامونم خوبن تو رابطمون مشکلی ایجاد نکردن ن دخالت ن چیزی.همه چیمون سرجاشه.ولی چندتا مشکل داریم.یکی مشکل رابطه ک بخاطر بیماری شوهرمه یکی هم اخلاق گندش ک همیشه با من دعوا داره و عصبیه!من از زندگیم لذت نمیبرم....همه چی زیبایی نیست.... وضعیت مالیمونم یکم بده فقط پولمون ب مواد غذایی میرسه و آخر ماه کم میاریم.اما اخلاق شوهرم کلا ربط ب رابطه و وضعیت مالی نداره از اول همین بود باباشم همینه ب باباش رفته!

چقدر زندگی غم انگیزه🥲

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زندگی بدون دعوامگه داریممگه میشه

نداریم اما اینکه هر هفته ۲ بار دعوا باشه عادی نیست واقعا

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

باید که زن و شوهر قدر همدیگرو بدونن و به هم احترام بزارن و از هرچیزی که باعث اختلاف و بحث و ناراحتی میشه خود داری کنن(چون شیطان و اجانین خبث آزاد شده در کمین هستند و کاری می‌کنن که با یک کدورت، موضوع چنان کش پیدا کنه و کار بالا بگیره که به جاهای حاد بکشه) و باید که زوجین، بنیان خانواده رو حفظ کنن و مخصوصاً اخلاق داشته باشند و اگر بحث پیش، اومد زود آشتی کنن و کوتاه بیان و ایمان خودشون رو قوی کنن و حتما حتما حتما از گناه کردن حالا به هر صورتی بپرهیزید و از عاملی که باعث تسلط و ورود اجانین خبیث به زندگی تون میشه پرهیز کنید ... و معوذتین قبل از خواب و بعد از بیداری بخونن و توکل به خدا داشته باشند و انس با قرآن و نماز اول وقت، و اهمیت به حلال و حرام و غسل های واجب و رعایت اصول سبک زندگی ایرانی اسلامی  و مطالعه و شناخت درست دین و توجه به امام عصر عج..

✅راهکارها اینهاست آسون و راحت 👆🏻

قهر و اشتی رو همه زن و شوهرا دارن و همه یسری اخلاق خوب و بد دارن هیشکی کامل نیست من خودم به اخلاقای ...

برا ما این ب اون در نمیشه واقعا اخلاقای بد شوهرم هم تعدادش زیاده هم شدتش واقعا فاجعست.من هیچ وقت عصبی نمیشم و دنبال دعوا نیستم اما اون اهل فحش توهین تحقیر غر ایراد قهر کش دار و بحث بی پایان و داد و بیداده من هیچ وقت توهین و فحش نمیدم و اهل داد زدن و قهر و بی منطق بازی نیستم اون اصلا دوس نداره مشکلات حل بشه

دعوا سر چیه حق با کیه

سر هرچیزی یا من دعوا داره هر چیزیییییی مثلا یبار سر اینکه شربت رو براش هم نزدم کلی غر و دعوا و بحث بعدم قهر کرد😑

باید که زن و شوهر قدر همدیگرو بدونن و به هم احترام بزارن و از هرچیزی که باعث اختلاف و بحث و ناراحتی ...

برو بابا😂 شوهر من روانیه.

اگه برای عصبی بودنش دلیل داره خوب باید دلیلش معلوم بشه و برطرف بشه اگه صفراویه سعی کن چیزای سرد بهش بدی بخوره تا یکم آروم بشه اگر تو رابطه مشکل داره برو طب سنتی

با خداباش پادشاهی کن
چند وقته ازدواج کردین؟معمولا سال های اول زندگی دعوا زیاد میشه،رفته رفته شناخت زن و شوهر از هم بیشتر ...

۶ سال قبلشم ی سالو نیم دوست بودیم

اگه برای عصبی بودنش دلیل داره خوب باید دلیلش معلوم بشه و برطرف بشه اگه صفراویه سعی کن چیزای سرد بهش ...

مشکلش تو رابطه پیرونیه چندبار تاپیک زدم همه گفتن مردم منو ترکوندن.

عمل کرد درست نشد

عصبی بودنشم خانپادتا عصبی و دعوایین