2777
2789
عنوان

از مهمون بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 26 پست
دستای غذاییشون رو میزنن رو مبل و فرش 🥲 رنگ زرد و نارنجی میگیره یا روغنی میشه دسشویی رو کثیف میکنن م ...

هعی کاش فقط اینا بود

صندلی رو زد تو یخچال، یخچالم رفت تو چندجاش😭

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
دستای غذاییشون رو میزنن رو مبل و فرش 🥲 رنگ زرد و نارنجی میگیره یا روغنی میشه دسشویی رو کثیف میکنن م ...

بیار ی مهمون برای من اومد ۱۵ نفر بودیم تهدیگ گذاشته بودم بچه یکیشون گریه کرد گفت همه تهدیگ رو گرد باید بزاری بشقاب من مامانشم چیزی نگفت و انجام داد بعد بچش دهنی کرد و همش رو هم نخورد سر سفره ب کس دیگه ای هم نداده بودن خیلی ناراحت شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هعی کاش فقط اینا بودصندلی رو زد تو یخچال، یخچالم رفت تو چندجاش😭

😭😭 بیارم وقتی دو سه ماه بود عروسی کردم لیوان پر نوشابه از دستش افتاد آرکوپالم شکست دستم خراب شد حالا نوشابه ریخت رو فرش و اینا رو ولش کن 

😭😭 بیارم وقتی دو سه ماه بود عروسی کردم لیوان پر نوشابه از دستش افتاد آرکوپالم شکست دستم خراب شد حا ...

عررررر

یادم انداختی، مادر شوهرم همزمان چندتا بشقاب خورشت خوری از دستش افتاد همشون لب پر شدن

فدای سرمون بابا بیخیال 

تنمون سالم باشه🤒🤒🤒😭😭😭😭

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

حق داری 

من خوشم میاد مهمونی برم یا مهمون داشته باشم، چون مهمونامون خوبن و معمولا یک مدل غذا میذاریم روی سفره و ساده میگیریم

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

والا این دوستت خیلی پررو پسندیده ست داره ازت سواستفاده می‌کنه کی از همچین مهمونی خوشش میاد؟

مهمون بیار دوسه ساعت بشینه شام بخوره ومیوه بره 

باهاش صددرصد کات کن 

به خواهرتم بگو نیاد بگو شوهرم خوشش نمیاد به دوستتم همینو بگو

و اینکه حوصله ی آشپزی نداری از بیرون بگیر 

بنظر من خیلی زیاد رو خودت کار کن از نظر برخورد با آدم ها و اطرافیان 

بنظرم خودت خیلی شل گرفتی که بقیه هم روت سوار میشن ..

اگه یکم جدی بودی کسی جرات نمی‌کرد این حرفارو بزنه بگه وسایل بده ببرم خونه ...

بقیه مشکلی ندارن ، اونا دارن باطنشون نشون میدن ، توهستی که باید یه سری قانون بزاری برای بقیه و اجازه دخالت ندی بهشون 

بیار ی مهمون برای من اومد ۱۵ نفر بودیم تهدیگ گذاشته بودم بچه یکیشون گریه کرد گفت همه تهدیگ رو گرد با ...

واییی خیلی تو مخیه اینجور لوس بودن هاا 😐😐 خونه خودتون هر غلطی میخواین بکنین خونه ملت مراعات کنین 

من بچه داییم زد کرم گرون صورتم رو چپه کرد رو فرش 🥲هم فرش چرب شد هم کرمم به فنا رفت ، بعد اومد دستش رو گرفت گفت ععع دخترم ، دختر دایی عزیز دخترم رو دعوا نکنی هاا😒😏😏دوس داشتم جرش میدادم 🤣🤣🤣