2777
2789
عنوان

کسی تاحالا مایع گوشش جابجا شده

196 بازدید | 45 پست

علایم تون چی بود؟

من این چند شبه وقتی دراز میکشم روبه پهلو میخابم انگار اتاق دور سرم میچرخه باید روبه سقف شم تا سرگیجم بره

الانم پیشونیم درد میکنه 😪😭

ازچیه ینی ؟؟ استرس گرفتم

mn be har chi ke mikham miresm✌🏻🌃🤍

مایع . خواهر من دکتر رفت خوب شد 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نترس خیلیا اینجوری شدن ، رفتن دکتر خوب شدن ، برو ی دکتر راحت بگیر خوابو بزن تو رگ😂👏

مرسی عشقم نوبت گرفتم برا دوهفته دیگه بنظرت اشگال نداره؟ الان نمیتونم برم

جدی؟ خوب میشه؟ میترسم خوب نشم

عالی میشه با دارو 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
چقدر طول می‌کشه هر سرگیجه اگه کمتر از یک دقیقه ست احتمالا bppv میشه که خوشخیمه برو دکتر اورژانس مانو ...

اره دیدم توی نت بهش میگن سرگیجه وضعیتی 

با مانور خوب میشه؟ 

سلام بله مادرم اینجوری شد البته همراه با سکته گوش .ولی علائمی که داشت واسه جابه جا شدن مایع گوشش بود

سرگیجه ناگهانی خیلی خیلی شدید و حالت تهوع داشتن 

تا چند روز هم سبکی سر و سرگیجه های خفیف تر لحظه ای داشتن

باید مراعات کنین چون امکان داره بازم اینجوری بشید مامانم رعایت نکنه چند ماه یه بار اینجوری میشه