2777
2789
عنوان

میخوام به زندگیم پایان بدم💔

349 بازدید | 30 پست

۲۰ سالم بابام پولداره اما ناخن خشک دانشجوام ماهی ۵۰۰ کلا پول تو جیبی میگیرم همش باید نگران این باشم که ای خدا میرسونم تا آخر ماه یا نه ای خداا فلان روز خرجم زیاد نشه ای خدا بهمان روز یه موقعیت اظطراری پیش نیاد تو دانشگاه که مجبور شم بیشتر خرج کنم 

همه دوستام برنامه میچینن اینور اونور میرن ولی من چون پول ندارم باید بپیچونم انقد خسته و کفریم که حد نداره 

با ۲۰ سال سن و اول جوونی کل دغدغه و فکرم شده آینده که گیر نکنم تو مسائل انقدر فکرم درگیر اینه ک کم نیارم از حالم هیچ لذتی نمیبرم

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓

کاش بتونی یه شغل پاره وقت یا آنلاین پیدا کنی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش بتونی یه شغل پاره وقت یا آنلاین پیدا کنی

بخدا دنبالشم پیدا نمیشه یه جای مطمئن برای من دختر

ایشالا زودتر سرطان بگیره بمیره مال و اموالش برسه بهت دیگه از زندگی لذت ببری

حالا اینجور دعایی هم نه ولی خب واقعا در حقمون خیلی بدی کرده💔

یه روزی خودت دستت تو جیب خودته و مستقل از پدرتی فقط صبر مشکلتو حل میکنه عزیزم

با خودکشی هیچی درست نمیشه من کاری به اون دنیا ندارم 

ولی نهایت ۴ سال دیگه خودت شاغلی خب بخاطر ۳.۴ سال ارزش داره بقیه زندگیتو از خودت بگیری؟

من ویلچری ام راه نمیرم بابام سالی یبار اونم عید برام لباس میگرفت دیگه با وجود ویلچری بودنم از ۱۳ سالگی شاغل شدم و تا ۲۷ سالگی خودم خرجم در اوردم که بعد ازدواج کارم ول کردن . ببین سخته ولی شرایطت از من بهتره اگر از لحاظ مالی تو مضیقه ای کار پاره وقت بگیر 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
یه روزی خودت دستت تو جیب خودته و مستقل از پدرتی فقط صبر مشکلتو حل میکنه عزیزمبا خودکشی هیچی درست نمی ...

این سه چهار سال چکار کنم 

بخدا خیلی سخت همش آدم بهونه بیاره نره با دوستاش بخصوص که من پارتنر دارم 

الان مثلا فردا میخوان برن سلف دست جمعی پارتنرم و دوستاش هم میرن خب مت چجوری ۱۰۰ تومن بدم این سری دادم سری های بعد چجوری بپیچونم غرور آدم له میشه

چرا نمیشه،یه عالمه کار هست .حقوقشم کم بود برو داروخانه ای جایی

با شرایط من دانشجو که جای مطمئن باشه نیست زیاد گشتم نبود

من ویلچری ام راه نمیرم بابام سالی یبار اونم عید برام لباس میگرفت دیگه با وجود ویلچری بودنم از ۱۳ سال ...

دنبالشم ولی پیدا ممیشه