2777
2789
تو این دنیا هم منظره های زیبا زیاده

بله ک هست مگه گفتم نیست!

ولی خواب من عجیب بود نمیدونم چجوری تعریفش کنم اصلا همچبن چیزی تو دنیا نیست اصلا اگرم باشه با چشم دنیاییمون نمیتونیم ببینیم عمقشو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجوری بود مگه 🥲

خیلی عجیب اما زیبا اولین باربود همچین چیزی دیدم آسمونش عجیب بود دریاش عجیب بود ماه ک ازهمه عجیبتربود وزیباتر گردششو حتی میتونستم ببینم یه هاله های بنفش ونیلی در جریان بود انگار همه چیز زنده بوداصلا نمیتونم خوب توصیفش کنم ولی کاش یه باردیگه ببینمش🥺

به این فکر کن یه ظالم سن کم میمیره و فرصت واسه درس گرفتن ک خوب شدنش نمیمونه ولی یکی آدم بدیه بعد درس ...

عزیزم این مسائل فراتر از حد تصور ماست ولی اینو مطمئن باش خدا گفته به آندازه ی پوسته روی هسته خرما به کسی ستم نمیکنم 

چرا اونا مگه بنده های خدا نیستن مگه اونارو دوست نداره؟

آره چون از بس ظلم کردن حق دیگرانو خوردن دوسشون نداره 

و جالب اینه چون دوستشون نداره به حال خودشون واگذارشون میکنه تا نهایت خوشی رو تو این دنیا داشته باشن ولی آخرت خیلی بدی در انتظارشونه 

اما آدمایی که تو این دنیا سختی میکشن یه جورایی بخاطر سختی ها گناهانشون پاک میشه روایت داریم مومن هر چهل روز یه بلا بهش نازل میشه

یا مثلا روایت داریم با هر تب کردن ۷۰ گناه انسان پاک میشه 

یه هپچین چیزی حالا عین روایتشو دقیق یادم نیس ولی مضمونش همینه

😂😂😂میگم آدم بخاطر یه سیب خوردن از بهشت اومد زمین ما چی اونوقت؟😭🥲

بخاطر سیب نبود بخاطر نافرمانی و وسوسه اش بود

خدا خواست امتحانش کنه گفت سیب نخور اونم نتونست به نفسش غلبه کنه وخورد 

ماک هیچی خدا خودش فقط باید ببخشتمون 😶‍🌫️