2777
2789
عنوان

یک نفر که موهای سالم و بلند داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 95 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قرص امگا۳ففول فارماتون یا فارماژیلان هم مکمل های خوبینمن خودم از موقعی که میخورم بیبی هیر هام بلند ت ...

تو بیبی هیرات رو مخت نیستن؟

منم کلی بیبی هیر دراوردم چون موهامو تقویت میکنم 

بعد گاهی میرن رو مخم ک کوتاه تر از بقیه موهامن🥲😂 البته نرمن ولی خب کوتاه بودنش رو مخمه

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
یه سری کلاه ها هم هست با جنس ساتن اونا هم خیلی خوبن موقع خواب بزارین سرتون

شما فکر کنم درمورد مو خیلی اطلاعات دارین ممکنه چند تا سوال ازتون بپرسم 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

تو بیبی هیرات رو مخت نیستن؟منم کلی بیبی هیر دراوردم چون موهامو تقویت میکنم بعد گاهی میرن رو مخم ک کو ...

رو مخمن ولی تنها راه سریع از دستشون راه شدن 

رفتن پیش متخصص پوست و تزریق آمپول تو سر هست 

که تقویت شه و زودتر رشد کنه 

من پشت موهام خوبه ولی جلوش به خاطر بیبی هیر ها زیر مقنعه وز به نظر میرسه واقعا رو مخمه 

با شال اوکیه 

شما فکر کنم درمورد مو خیلی اطلاعات دارین ممکنه چند تا سوال ازتون بپرسم

بفرمایید 

درباره پوست هم سوالی داشتین بپرسین تا حد امکان پاسخ میدم 

ولی درباره مو بیشتر اطلاعات دارم چون نتیجه دوسال تحقیق و بدو بدو کردن خودمه 

در صورتی دکتر پوست که رفتم شاید ۳.۴ تا از نکته هایی که گفتم و بهم گفت 

روغن استفاده نکن. من موهام قبلا خیلی خیلی خوب بودن الانم دوباره مسه قبلا شدن. من یه مدت روغن زیتون ز ...

فقط باید به ساقه مو بزنین

اونم نه زیتون..

روغن رزماری.بادام.نارگیل.آرگان

۳ تای آخر از رزماری بهترن 

رزماری واسه رشد خیلی خوبه

رو مخمن ولی تنها راه سریع از دستشون راه شدن رفتن پیش متخصص پوست و تزریق آمپول تو سر هست که تقویت شه ...

وای منم🥲😂 وز نیستا ولی چون کوتاهن میبینی یهو رو هوا وایستادن😂😂فک کنم بگیری منظورمو چون خودت بیبی هیر داری

من رشد موهام خوبه ، ب نظرت تزریق آمپول ب کف سر ضرر نداره؟ چون مشکل خاصی ندارم برا تقویت بیشتر میخوام 

اسم تکنیکش چیه؟ مزوتراپی؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
بفرمایید درباره پوست هم سوالی داشتین بپرسین تا حد امکان پاسخ میدم ولی درباره مو بیشتر اطلاعات دارم چ ...

من ۱۵ سالمه 

موهام تو بچگی خیلی پرپشت بود طوری که نمیتونستم شونه کنم بعد از ۱۲ تا ۱۴ سالگی که بزرگ شدم و خودم میرفتم حموم اشتباه میکردم و موهام رو زیر دوش اونم با برس فلزی دو سه بار برس میزدم تو ۱۴ سالگی یه روز یه پست دیدم و فهمیدم که نباید مو رو داخل حموم برس زد و من دو سال حماقت کردم و موهام رو با دست خودم کندم 

بفرمایید درباره پوست هم سوالی داشتین بپرسین تا حد امکان پاسخ میدم ولی درباره مو بیشتر اطلاعات دارم چ ...

الان ۱۵ سالمه یک ساله که اصلا به موهام نمیرسم انگیزه ام رو از دست دادم هفته ای یک بار شونه میزنم با کش میبندم و تا حموم بعدی همینجور اصلا دیگه موهام رو دوست ندارم 

اما دیگه خسته شدم میخوام یک تحولی ایجاد کنم و وضعیتم رو تغییر بدم از این موهای داغون خسته و کلافه شدم طوری که حالم ازشون بهم میخوره 

وای منم🥲😂 وز نیستا ولی چون کوتاهن میبینی یهو رو هوا وایستادن😂😂فک کنم بگیری منظورمو چون خودت بیبی ...

نه گلم اصلا ضرری نداره..

اینایی که کاشت مو هم انجام میدن واسه گرفتن نتیجه عالی میزنن 

بله اینم بهش میگن 

بری دکتر میگه چه چیزایی واسه تقویتش نیازه 

اکثرا هم خودشون دارن 

ولی یه سریاش و خودت باید از داروخونه بگیری ببری واست تزریق کنه 

ممنون میشم بهم بگید از کجا شروع کنم و اولین کار چیکار کنم 

من ۱۵ سالمه موهام تو بچگی خیلی پرپشت بود طوری که نمیتونستم شونه کنم بعد از ۱۲ تا ۱۴ سالگی که بزرگ شد ...

ببین کارایی که گفتم و همش و انجام بده مو به مو 

بعد چند وقت نتیجه میگیری 

وقتی موهات سالم شد 

برو متخصص پوست و مو 

اونجا کمکت میکنه موهایی که از دستت دادی دوباره برگردن 

موی خیس و به هیچ وجه شونه نزن 

موهاتم همیشه با باد سرد سشوار و با فاصله خشک کن 

چون مو وقتی خیسه شکننده و آسیب پذیر میشه باید سریع خشک بشه