atefehatat مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 59 عنوان ترشح قبل بارداری لطفا راهنماییم کنید 137 بازدید | 21 پست من انشب موعدم بوده باید میشدم ولی ترشح سفید رنگ آبکی دارم ممکنه حامله باشم یا میخوا پریود شدم کسی بوده ایطوری شده باشه بعد باردار شده باشه . دیروز | 20:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 1469 منم چن روز عقب انداختم توروخدادعاکنید باردارنباشم پریودشم کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
atefehatat مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 59 منم چن روز عقب انداختم توروخدادعاکنید باردارنباشم پریودشم ایی خدا حالا من میگم پریود نشم
atefehatat مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 59 نه تازه تخمک گذاری انجام شده رابطه داشته باشید ن موقع پریود شدنمه باید پریود میشدم
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 1469 ایی خدا حالا من میگم پریود نشم حالم خیلی بده توروخدا دعاکن باردارنباشم دارم دیوونه میشم 😭 کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
atefehatat مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 59 حالم خیلی بده توروخدا دعاکن باردارنباشم دارم دیوونه میشم 😭 باش عزیزم میدونم چی میگی منم تا الا موقعیتشو نداشتم ولی الان دوس دارم ایشالله هروقت تونستید خدا بهت بچه بده
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 1469 باش عزیزم میدونم چی میگی منم تا الا موقعیتشو نداشتم ولی الان دوس دارم ایشالله هروقت تونستید خدا بهت ... انشالله خودم بچه دارم یه دونه دیگه بچه نمیخوام اصلا شرایطشو ندارم کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
نسیمشمال عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 9306 ن موقع پریود شدنمه باید پریود میشدم نه گلم تجربه ش رو داشتم الان دیگ حرفه ای هستم بخاطر اینکه بدنت داره آماده ی بارداری میشه پریودهات عقب میوفته اگه الان رابطه نداشته باشی خیلی تعجب نکن اگه دو هفته ی بعد پریود شدیضمنا رابط داشتنت ضرری نداره سنگ مفت گنجشک مفت
atefehatat مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 59 انشالله خودم بچه دارم یه دونه دیگه بچه نمیخوام اصلا شرایطشو ندارم بخدا ادم همون از پس یکی بربیاد ولی با خودش خرجشو میاره
atefehatat مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 59 نه گلم تجربه ش رو داشتم الان دیگ حرفه ای هستم بخاطر اینکه بدنت داره آماده ی بارداری میشه پریودهات عق ... میدونی چیه من ۱۱ قاغدگی امپول آزاد سازی تخمک زدم . قرص لتروزول خوردم بعد روزی تخمکم سه شب نزدیکی داشتم مثلا امشب موعد پریود بوده خدا کمکمم کنه دامنم سبز باشه خدا حاجتمو بده چون واقعا زد حاله اگ نباشه
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 1469 بخدا ادم همون از پس یکی بربیاد ولی با خودش خرجشو میاره دعاکن نباشم خواهش میکنم کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
نسیمشمال عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 9306 میدونی چیه من ۱۱ قاغدگی امپول آزاد سازی تخمک زدم . قرص لتروزول خوردم بعد روزی تخمکم سه شب نزدیکی دا ... خب پس احتمالا بارداری چون اگه قرار بود پریود بشی خشک خشک بود واژنتانشاالله بارداری بی بی چک نزدی؟