2777
2789

من انشب موعدم بوده باید میشدم ولی ترشح سفید رنگ آبکی دارم ممکنه حامله باشم یا میخوا پریود شدم کسی بوده ایطوری شده باشه بعد باردار شده باشه . 

منم چن روز عقب انداختم توروخدادعاکنید باردارنباشم پریودشم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایی خدا حالا من میگم پریود نشم

حالم خیلی بده توروخدا دعاکن باردارنباشم دارم دیوونه میشم 😭

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

حالم خیلی بده توروخدا دعاکن باردارنباشم دارم دیوونه میشم 😭

باش عزیزم میدونم چی میگی منم تا الا موقعیتشو نداشتم ولی الان دوس دارم ایشالله هروقت تونستید خدا بهت بچه بده 

باش عزیزم میدونم چی میگی منم تا الا موقعیتشو نداشتم ولی الان دوس دارم ایشالله هروقت تونستید خدا بهت ...

انشالله خودم بچه دارم یه دونه دیگه بچه نمیخوام اصلا شرایطشو ندارم 

ن موقع پریود شدنمه باید پریود میشدم

نه گلم تجربه ش رو داشتم الان دیگ حرفه ای هستم بخاطر اینکه بدنت داره آماده ی بارداری میشه پریودهات عقب میوفته اگه الان رابطه نداشته باشی خیلی تعجب نکن اگه دو هفته ی بعد پریود شدی

ضمنا رابط داشتنت ضرری نداره سنگ مفت گنجشک مفت

نه گلم تجربه ش رو داشتم الان دیگ حرفه ای هستم بخاطر اینکه بدنت داره آماده ی بارداری میشه پریودهات عق ...

میدونی چیه من ۱۱ قاغدگی امپول آزاد سازی تخمک زدم . قرص لتروزول خوردم بعد روزی تخمکم سه شب  نزدیکی داشتم مثلا امشب موعد پریود بوده خدا کمکمم کنه دامنم سبز باشه خدا حاجتمو بده چون واقعا زد حاله اگ نباشه

بخدا ادم همون از پس یکی بربیاد ولی با خودش خرجشو میاره

دعاکن نباشم خواهش میکنم

میدونی چیه من ۱۱ قاغدگی امپول آزاد سازی تخمک زدم . قرص لتروزول خوردم بعد روزی تخمکم سه شب نزدیکی دا ...

خب پس احتمالا بارداری چون اگه قرار بود پریود بشی خشک خشک بود واژنت

انشاالله بارداری 

بی بی چک نزدی؟