2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانواده شوهرم خیلی اصرار دارن نمی‌دونم جواب اونا رو چی بدم . دیگه هیچ مهمونی روم‌نمیشه برم از بس زن ...

ابجیمم همینطوری بود الان باهمه کس قطع رابطه کرده ۱۴ساله که منتظره هیچ خبری نشد الانم ۳۶سالشه داره میشه ۳۷

خانواده شوهرم خیلی اصرار دارن نمی‌دونم جواب اونا رو چی بدم . دیگه هیچ مهمونی روم‌نمیشه برم از بس زن ...

اسی اصلا ب هیچکس نگیاااا 

اگ نشد اسپرم اهدایی یا حنین اهدایی بگیر

غرور شوهرتو حتی پیش خانوادش خرد نکنب

اسی توکلت بخدا باشه حالا اورولوژی هم برو ببین چی میگن

شوکه شدم خیلی حس بدی دارم. شوهرم میگه بچه می‌خوایم چیکار خودمون دوتا راحتیم . ولی نمی‌دونم جواب خونواده هامون رو چی بدم . خونه نشین شدم

اسی اصلا ب هیچکس نگیاااا اگ نشد اسپرم اهدایی یا حنین اهدایی بگیرغرور شوهرتو حتی پیش خانوادش خرد نکنب

شوهرم میگه بچه نمیخام به خودمون برسیم . ولی هر مهمونی میرم میگن چی شد حامله نشدی .چون من از شوهرم بزرگترم و سنم بالای ۳۰ میگن زودتر بیارین. تا امروز میگفتم آره می‌خوایم حالا چه جوری یک دفعه بگم نمیخوایم

ابجیمم همینطوری بود الان باهمه کس قطع رابطه کرده ۱۴ساله که منتظره هیچ خبری نشد الانم ۳۶سالشه داره می ...

الهی  چقدر گناه داره 

البته منم ۳۶ سالم هست دارم جدا میشم هیچ وقت تو زندگی مشترک متوجه نشدم نازا هستم یا سالم چون رابطه  جدی نداشتم حتی یه بار هم دکتر زنان نرفتم 

ولی امیدوارم خواهرت بچه دار شه و با شوهرش خوشبخت باشه

شوهرت بگه نمیخوایم تو ولی میخوای

من میخام . داره دیر میشه واسه من . مادر و خواهرش هم همش میگن چی شد دکتر رفتین چکاپ دادی ؟ حامله نشدی؟ خودش گفت به خونوادم میگم که بهت گیر ندن خوبه ؟