2777
2789
عنوان

نکنه اشتباه کردم کراشمو رد کردم😨

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی قبول شده و امسال انصراف داده که بخونه برای کنکورآفرین استاتر منم دانشجوی کادر درمانم اولش از رش ...

خب پس حتی وارد این رشته نشدن پس کادر درمان نیستن😑

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

یعنی قبول شده و امسال انصراف داده که بخونه برای کنکورآفرین استاتر منم دانشجوی کادر درمانم اولش از رش ...

اره من ادمیم ک هیچ رشته ای جز هدفم ب چشمم نمیاد

انقد تلاش میکنم تا بشه ولی ی عمر شغلیو انجام نمیدم ک دوسش ندارم

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏
فک کنم این از اونایی هست ک خیلی گیر بدن ب زناشونمنم کلا از حجاب خوشم نمیاد تو خانواده خیلی محدود شدم ...

دقیقا درکت میکنم منم از ادم گیر متنفرم ولی اگه بخوام شوهر کنم شوهر مهربون روشنفکره هیئتی میکنم😂

یکی از رشته های کادر درمان قبول شدم نرفتم دوباره کنکور بدم واسه س رشته تاپاره احتمالا اخرش با ی دکتر ...

فقط یادت نره ها با دکترا وارد هیچ گونه رابطه ای نشو همینجوری😑

با اونا اصلا نمیشه رل زد و ازدواج کرد

مستقیم ازدواج کن

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

من کادر درمان نبودم ولی شوهرم دکتر😂

من خودمم شبیه تو🤣

البته دکتر نیست فقط کادر درمان

فقط یادت نره ها با دکترا وارد هیچ گونه رابطه ای نشو همینجوری😑با اونا اصلا نمیشه رل زد و ازدواج کردم ...

اقا با ۱۹ سال سن هیچ رلی نداشتم میخام عاشقی تجربه کنم😂😁

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏

ایرادش چیبود

میشه بیاید تاپیک اخرم ؟

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)