2777
2789
عنوان

عکس شام 😍بهار😍خانوما شما چی دارین😁

| مشاهده متن کامل بحث + 3261 بازدید | 131 پست
وا منم میخوام عاشق دنبه ام میمیرم براش من آش رشته پختم نیم ساعت دیگه آماده ست البته من کم میخورم رژی ...

🥰🥰😍😍

نوش جونتون قشنگم❤️❤️

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نامرد چرا انقد اینا خوش رنگنظرف هاتم خوشگله چند خریدی

مرسی خوشگلممم❤️❤️💋💋😘😘

این ظرف ها واس جهاز مادر بزرگم بوده به من داده😍😍😍🥰🥰🥰

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

نوش جونتون عزیزدلممم❤️❤️❤️

قربونت عزیزم 

همه ی تاپیکات ن نصف بیشترش دیدم عالی بود

فقد ی سوال چرا همه ی عکسات زرده ینی کیفیت خوبی ندارن عکسا

ولی غذاها عالی خوشم اومد عزیزم ❤️

'خوشبَختی' یَعنی : ‌بُـودنش بهترین 'شانسِ' زنـدگیتـه...♥️ ️
دنبه نمیره زیر دندون ؟ سفت نیس؟

نه عزیزم خیلی نرمه

اول دنبه رو بریز‌ تو قابلمه بعد زیرشو خیلی کم کن تا روغن پس بده وقتی روغن خودشو پس داد سرخ کن در اخر وقتی سرخ شد دنبه ها رو ور دار کنار جیگر بریز و‌بخور

نوش جونتون کوبیده ازبیرون گرفتیم

مرسی خوشگلم❤️❤نوش جونتون عزیزم

سلام از من قشنگم😍😍❤️❤️مرسی عزیزمم❤️❤️🌷🌷نوش جونت عزیزدلممممم😍😍❤️❤️😘😘💋💋💋💋

اینم فسنجون هُل هُلی ما😍😋

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
به به کدبانو خوش سلیقه چ وایب خوبی داره تاپیکای خوشمزه شما 😍حالم بد گلوم گرفته و لرز دارم با دیدن ...

قربونت برمممم مرسی قشنگم❤️❤️😘😘💋💋ایشالله زود خوب بشی عزیزدلم😘😘❤️❤️

اینم فسنجون هُل هُلی ما😍😋

این از اون فسنجونننننن خوشمزهههههه هاستتتتتت😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😋😋😋😋😋😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍عالیههههه😍😍😍😍😍

به به عشق دلم😍😍😍😍💋💋😘😘❤️❤️❤️عالی شده😍😍😍نوش جونتون خوشگلم❤️❤️😘😘💋💋🌷🌷

♥️♥️♥️😘😘😘🙏🙏🙏🙏

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

قربونت عزیزم همه ی تاپیکات ن نصف بیشترش دیدم عالی بودفقد ی سوال چرا همه ی عکسات زرده ینی کیفیت خوبی ...

نه زرد نیست هرچیو رنگ خودش میندازه گوشیم ایفون۱۳ خوشگلم کیفیت عالیهههه😁😁😁😁