2777
2789
عنوان

کیا فیلم کیک محبوب من رو دیدن🤔راجب علت مرگش

| مشاهده متن کامل بحث + 1838 بازدید | 108 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه من میگم پیر نمیشیم؟زنه خیلی خودشو میکشت برای اون مرده ک ی شبه پیداش شده و شوهرشم نبودادم چندشش م ...

بس کن دیگه تو خودت عین پیرزن هایی 

بعدشم زن به اون خوشکلی کجاش چروک داشت ؟؟؟؟

یکم به روز شو 

اره بابا منم نشنیدن بودم داستانشو وگرنه نگاه نمی کردم صبح تو تلگرام دیدم اتفاقی فیلم توقیف شدس کرمم ...

به لحاظ علمی قرص هایی که تاخیری هستن با مشروب تداخل دارن   اون قرص تاخیری (بستش شبیه سیدنافیل) بود  که بدبخت از داروخانه خرید تو پیج یه دکتر ارولوژیست خونده بودم 

من برداشتم از مرگش این نبودبنظر من اون شب شب مرگش بود و خدا خواست قبل مرگ یه حالی بهش بده برای چندسا ...

ولی خداایی که میشناسیم مذهبیه ها جزای عمل زشتش بود😂😂😂🤪

تو فیلم رفت داروخونه قرص تا خیری گرفت، کلا مصرف این قرص ها با م ش ر و ب ایست قلبی میده

نتیجه اخلاقی داشت دیگه🤣🤣

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

انگار شماهایی که میگین هنجار شکنی از وضعیت ایران بی خبرین، پنج دقیقه بشینین پارک محله تون می بینین پیرمردا ووپیرزن های بازنشسته سن و سال دار دنبال کیس هستند، این همه آدم به خاطر مشروب تقلبی فوت می کنن پس حداقل نصف ایرانی ها مشروبات الکلی مصرف می کنن، روابط خارج زناشویی بین متاهلین ایرانی چه زن چه مرد چه مذهبی چه بی دین بیداد میکنه، فقط توی تی وی میلی یه ویترین دیگه بهتون نشون میدن میگن اینجا ایرانه، 

آره دیگه از بس زنیکه لفتش داد بدبخت ناکام از دنیا رفت

بابا زنیکه که از اول هول بود.🤣🤣

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
بابا زنیکه که از اول هول بود.🤣🤣

هول که بود ولی اون یه رابطه رمانتیک میخواست مرده بدبختم صدبار راست کرد زنه اصلا نیومد هی میگفت مشروب بخوریم برقصیم تا اینکه چپ کرد پیرمرد بیچاره😂

آدما تو عصبانیت به اصالتشون برمیگردن...
هول که بود ولی اون یه رابطه رمانتیک میخواست مرده بدبختم صدبار راست کرد زنه اصلا نیومد هی میگفت مشروب ...

🤣🤣 

نشون داد داروخونه رو ؟ من ندیدم این سکانس رو

اره دیگه، موقعی که بارون میومد تو ماشین بودن همون اولش قبل که برن تو خونه، بعد تو خونه هم یه قرص از جیب مرده درآورد که قرص ت اخیری بود