2777
2789
عنوان

کجای دنیا نوشته خرج خونه و خرج زن با مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3758 بازدید | 264 پست
یعنی تو قانون اساسی نوشته؟

قانون خانواده باید باشه نمیدونم ولی میدونم مستند قانونی داره اصلا حکم نفقه رو بر همین اساس میدن

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون جایی‌ که نوشته زن باید بارداری و زایمان و سال‌های سخت اول بچه داری رو بگذرونه 

هم تو قرآن اومده که وظیفه مرده هزینه های زن و خانواده اش رو تامین کنه هم تو قانون اساسی

کاربر مردی ؟ چرا علیه همجنسات حرف میزنی اگر زنی؟ 

لطف مرده ؟ عه پس اینکه زن ۹ ماه حاملس و کار خونه و بچه داری و.....اینا چیه اینا لطف نرد نیست زن همون سرکار زایمان کنه بعدش به کارش برسه؟ 

خرج کردن وظیفه اقاس اینه که مردو مرد میکنه حتی بین خودشونم این مهمه که خرج کنن واسه خانم 

لطف نیس 

من به قانون هم کاری ندارم 

اما فیزیک اقایون بیشتر مناسب مشاغل مختلف از جمله کارهای یدی و بنایی و معدن و.. راندن ماشین باری ، حمل وسایل سنگین و… است 

قدرت بدنی بالایی دارن، پریود نمیشن باردار نمیشن و… 

خانوما ظریف ترن راحتتر میتونن مسئولیت کارهای خونه و تربیت بچه ها رو به عهده بگیرن 

اما با اینکه میگن صددرصد با مرده مخالفم مخصوصا وقتی درامد مرد پایین باشه 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

میخوای خرج مردا هم ما بدیم؟؟

کار خونه هم که با زنه

بدنیا آوردن ، تربیت بچه هم که تماما با زنه

خودم شاغلم ولی اینکه یکی بیاد بگه کجای قانون اینو گفته خیلی زور داره!!!

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
ن دیگه زن تو خونه مثل چی کار میکنه بچه پرورش میده مردم بیرون کار میکنه نون میاره از قدیم و باستان و ...

بله میدونم اینارو من فقط خواستم بدونم اصلا جایی نوشته شده ک خرج زن با مرده یا ن