2777
2789
عنوان

ته دیگ کیکی برای بیست نفر🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 26 پست
خب چطوری برگردونم سینی رو بزارم زیر بعد دو نفری قابلمه رو یهو برگردونیم توی سینی ؟؟

برنج رو بکش تو دیس  بعد ته دیگ رو برگردون دیگه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چطوری برگردونم سینی رو بزارم زیر بعد دو نفری قابلمه رو یهو برگردونیم توی سینی ؟؟

سینی بذار روی قابلمه بعد برگردون یکی دستش زیر سینی باشه تکون نخوره دو نفر هم مواظب قابلمه باشن

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 

تا حالا نکردی، سینی و بزار رو در قابلمه بعد قابلمه و سینی و باهم برگردون

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
چه کاریه اصلا مخصوصا ته دیگه سیب زمینی خوشگل نمیشه ،برنج و بکش ته دیگ و دونه دونه در بیار ،ریسک هم‌ن ...

عدس پلو درباری درست کردم انگار لایه لایه ریختم مواد رو 

هر طور فکر میکنم بخوام همه رو قاطی کنم زورم میاد خیلی زحمت کشیدم 🤣

ته دیگ سیب زمینی گذاشتم قابلمه تفلون نچسب هست میترسم بریزه چون تعداد بالاست

با سیب زمینی ممکنه

سیب زمینی رو مدل دار میذاشتی ک یکم برنجم ب قابلمه بچسبه بعد ی چهارم برنج رو اونجوری میکردی دیگ نمیریخت 

دورقابلمه هم روغن بزن یادت نره

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

عدس پلو درباری درست کردم انگار لایه لایه ریختم مواد رو هر طور فکر میکنم بخوام همه رو قاطی کنم زورم م ...

از الان درست کردی ،ته دیگ سیب زمینی تازه ش خوب میشه اگه بمونه که بیات میشه اصلا جذابیت نداره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
برای ناهار درست کردم الان می‌خوام بکشم ببریم

فکر کردم برای شام،برگزدوندی  یه عکس بده ببینم هنر تو