2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار و لکه بینی

88 بازدید | 24 پست

سلام مامانا میشه کمک کنید لطفا 

من ده روز مونده به موعدم دائم حالت پریودی داشتم کلا هم زیر دلم تیر میکشید . چهارروز مونده به موعد چند. تا لک قهوه ای دیدم فقط رو دستمال بی بیزدم خط کمرنگ افتاد دیشب چند تا لکه خون اومد سفت هم بود اونم رو دستمال هر چی پد گذاشتم اصلا کثیف نشد امروز صبح هم بیبی زدم هاله انداخته دیگه هم لکه بینی چیزی نداشتم از صبح هر چی دستمال میکشم نظرتون چیه

سر در گمم .جمعه هم مسافر مشهدم میگم اگه قراره پریود بشم زودتر بشه مشهدمو خراب نکنه اگه باردارم تکلیف مشخص بشه بدونم چیکارکنم 

هرچه دلم خواست نه آن میشود....هرچه خدا خواست همان میشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماه پیش ۳تابی بی چک زدم توعرض ۲دقیقه هاله افتاد۳روزقبل موعدم لک دیدم گفت دیگه باردارم توابرابودن ازذوقم میرقصیدم گفتم رورموعدمیرم آزمایش حتماباردارم صبح بلندشدم دیدم پریودشدم دنیاروسرم خراب شدانقدگریه کردم حالم بدشدهمسرم بردم بیمارستان🥺😔😔دیگه این ماه اصلابی بی چک نخریدم تاموعدم نشه تاخیرنداشته باشم اصلادیگه بیخودی امیدوارنمیشم😭😭😭😭😭😭