2777
2789
عنوان

بچه تموم روح و روانمو بهم ریخته💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 23 پست
دلم برا روزای بارداری و قبل بارداری تنگه...یاد اون روزا میوفتم همش گریم میگیره از بس الان ت فشارم

قشنگ درکت میکنم ، منم با اینکه خودم خیلی بچه میخواستم ولی هلاک شده بودم ، تا چند ماه این حس رو داری ، کم کم هم خودت به شرایط عادت می‌کنی هم بچه بهتر میشه ، ولی این کلا یه رنج همیشگیه ک همراهت میمونه ، فقط تو خیلی قوی تر میشی و از پسش بر میای، منم همش فکر میکردم که دیگه نمی‌کشم ، ولی نزدیک به دوساله از اون روزا گذشته و از قبلم خیلی قوی ترم

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قشنگ درکت میکنم ، منم با اینکه خودم خیلی بچه میخواستم ولی هلاک شده بودم ، تا چند ماه این حس رو داری ...

خداروشکر

من مشکلم اصا یکی دوتا نیس ک...صرع دارم اصا نمیتونم بیخواب باشم...چن روز بیخواب بمونم حالم بد میشه

من خودمم بچه میخواستم چون بار اولم بود فک نمیکردم تا این حد ت فشار باشم

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
خداروشکرمن مشکلم اصا یکی دوتا نیس ک...صرع دارم اصا نمیتونم بیخواب باشم...چن روز بیخواب بمونم حالم بد ...

عزیزم خدا کمکت کنه ، بعد نماز تسبیحات حضرت زهرا حتما بگو ازشون کمک بخواه خیلی به زمان و انرژیت برکت میده

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
الان دارم ت خونه رو نگا میکنم اصا جور درنمیاد😐😂

مادرشوهرم ننو رو تو اتاق بست.یک سر طناب به لولای در کمد بست یک سر دیگه شو به لولای در اتاق خواب.

جاریم واسه بچه ش اومد تو عرض هال خونه ش ننو رو وصل کرد.اون دیوار سوراخ کرد با پیچ و رول پلاک...ولی تا یکسالگی بچه ش ازش استفاده کرد.