بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الهی من دور بابام بگردم که هر چی دارم و هستم از دعای خیر پدرمه. الهی خدا همیشه سایش رو بالا سرمنگه داره که جونم به جونش بنده. الهی خدا همه پدرهای خوب و مهربون رو حفظ کنه. الهی فدای اون دستهای زحمتکشش برم. الهی فدای اون پاهای دردناکش برم که بلند میشه از درد میگه اخ ولی بازم فکر و ذکرش رفاه خانوادشه
فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
ولی تو خونه ی ما مامانم همیشه بهترین چیزها رو برای بابام می گذاشت بابام فوق العاده سختگیر بود و این مامانم بود که فداکاری میکرد همیشه قانع بود و تمام فکرش آسایش ما بود، مامان گلم عاشقتم ...
گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـیند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.