2777
2789
عنوان

من یه خانم شاغلم و اینو یه امتیاز ویژه میدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 6820 بازدید | 328 پست
عزیزم درسته کسی ک واقعا برا درس زحمت کشیده و از خیلی چیزا گذشته اگ نتونه بره سرکار براش میشه حسرتولی ...

بله نظر شما هم محترمه . من دارم به بچه دار شدن فکر میکنم البته نه الان حداقل یکسال بعد اقدام کنم . ۹ ماه مرخصی دارم۳ ماه هم خودم مرخصی میگیرم تا یکسالگی بچه کنارش باشم بعد اون هم میذارم پیش مادرشوهرم چون خونمون نزدیکه بهم تقریبا یه کوچه فاصله داریم . اونم از خداشه . شوهرمم شغلش آزاده تایم کاریش دست خودشه . منم از ۷ صبح تا ۲ سرکارم 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
چقدر با عقده حرف زدیمن فارغ التحصیل دانشگاه بهشتیممعدل الفبسیار درس خون۵ سال سابقه کار دارمالان بخاط ...

همیشه تو زندگیم خیلی متاسف میشم وقتی خانمها و اقایونی رو میبینم که وظیفه‌ی زن رو صرفا بچه داری و رسیدگی به همسر میدونن، چه بسا که تاسفم برای خانمهایی که این تفکر رو دارن بیشتره 

بچه داری، خانه داری، شاغل بودن و خیلی چیزای دیگه جنسیت نداره، با همه انسانیم و باید یاد بگیریم برای اصول اولیه زندگی حداقلش جنسیت قائل نشیم 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همه‌ی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم.                چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه طرز فکرتون رو نمیشه تغییر دادو منم درصدد تغییرش نیستمفقط نظرم رو گفتمشغل منم معدن نبوده اصل ...

اگر بخوای تمام کارهای خونه. بچه داری رو خودت انجام بدی معلومه فرسوده میشی.

همسر باید همراهی کنه.

من به شخصه میرم سرکار درسته خسته میشم ولی هم حالم خوبه هم ارتباط با آدم‌های دیگه مزایای زیادی داره

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم

حرفت حقه

دقیقا 

شاغل بودن امتیازه البته نه هر شغلی برای خانم من شغلی که بعد از تحصیلات و مرتبط باهاش باشه رو امتیاز میدونم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
همیشه تو زندگیم خیلی متاسف میشم وقتی خانمها و اقایونی رو میبینم که وظیفه‌ی زن رو صرفا بچه داری و رسی ...

پیر شدم اما نتونستم منظورمو برسونم . چه خوب گفتی شما 

من یه خانم شاغلم شغلم رو دوست دارم و راضیم از شرایطم . این انتخاب من بوده . شوهرمم به درآمد من نیازی نداره 

یه خانم میتونه شاغل باشه و درآمدش رو خرج زندگی مشترک کنه . اینم هیچ ایرادی نداره انتخاب خودشه 

یه خانم هم میتونه خانه دار باشه و انتخاب کنه که به زندگی و بچه هاش برسه اینم صد در صد محترمه 

اما از این که یه عده گفتن زن شاغل حمالی میکنه برای چندرغاز پول یا گفتن وظیفه زن تربیت بچه و خانه داریه متنفرم . 

اول و آخر این ک هرکس باید در جایی باشه که خودش دلش میخواد . یه خانم خانه دار ور نمیتونی به زور شاغل کنی یه زنی مثل من رو هم بکشی نمیتونی خونه نشین کنی . همین 

من هنوز بچه ندارم ولی واقعا میتونم برای  تربیت بچه ام وقت بذارم . شغل من ک صد در صد زندگیم نیست . مادر من معلم بود ولی ما سه تا بچه هر عیب و‌ایرادی داشته باشیم واقعا بی تربیت نیستیم :)

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
عزیزم خیلیا تو رشته خودشون شاغل نیستن مهم تلاشیه ک داری برای زندگیت انجام میدی . پسرعموی من ارشد مهن ...

دقیقا مهم تلاشی هست که برای زندگیم میکنم. شرایط تقریبا برای خیلیا مون همینه. 

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم
اسی منم خیلی درس خوندمدوران راهنمایی و دبیرستان تیزهوشان بودمالبته نه از اون بچه سوسولا که هزارتا کل ...

دقیقا منم مثل شما افسوس میخورم از اون سال‌هایی که حروم شد ‌و خودمو اونقدر عذاب دادم بعد دوستام اطرافیانمو می بینم که با پارتی بهترین شغلو‌ دارن حتی بدون کوچکترین زحمتی یادمه درسشون چقدر ضعیف بود ای کاش حق ‌و عدالت همیشه بود 

اگر واقعا تحصیل‌کرده و شاغل هستی باید اینو میدونستی که نباید هر چی به ذهنت رسید اینجا بنویسی ، تفکرا ...

حق مطلق، نمیدونم چرا ایشون فکر کردن هر کسی خونه داره خودش خواسته کار بود ونرفت پس چرا ما سال‌ها درس خوندیم زحمت کشیدیم همه رو نباید یکی دونست 

دقیقا منم مثل شما افسوس میخورم از اون سال‌هایی که حروم شد ‌و خودمو اونقدر عذاب دادم بعد دوستام اطراف ...

زیزم میشه بگی با پارتی چه شغلی دارن ؟ من منکر پارتی بازی نیستم اصلا اما الان اکثر مشاغل با آزمون هستن هرکی قبول بشه میره سرکار نه با پارتی بازی.  

دایی من داروسازه پسر بزرگش متخصص قلب پسر کوچیکه نمایشگاه ماشین داره . اونا هم قدرت اینو داشتن پارتی بازی کنن ولی‌ خودش نخواسته درس بخونه یا یه کار دولتی داشته باشه . برای اون ک دیپلم گرفته دیگه ادامه نداده چه پارتی بازی 

اون یکی داییم بازنشسته سازمان تامین اجتماعیه و پسر خودش با آزمون استخدامی تو همون سازمان تأمین اجتماعی قبول شد

من و خواهرم هر دو سردفتری قبول شدیم . من سال ۱۴۰۱ و خواهرم ۱۴۰۳ . برادرمون هم قاضی  دادگاه کیفریه به ما هم گفتن داداشت کار جور کرد براتون . آخه داداش من قاضی ما سردفتر چه ربطی بهم دارن . ما هم مثل بقیه آزمون دادیم قبول شدیم داداش من مگه طراح سوالات ازمونه

حق مطلق، نمیدونم چرا ایشون فکر کردن هر کسی خونه داره خودش خواسته کار بود ونرفت پس چرا ما سال‌ها درس ...

طرف صحبت من اصلا این نبود ک کار ریخته و خانمای خانه دار خودشون نمی‌خوان شاغل بشن . من شرایط کلی رو گفتم و فرض گرفتم که شاغل بودن یا خانه داری انتخاب با علاقه و میل هر طرف بوده . .شما رشته دانشگاهیت چیه ؟

زیزم میشه بگی با پارتی چه شغلی دارن ؟ من منکر پارتی بازی نیستم اصلا اما الان اکثر مشاغل با آزمون هست ...

موفق باشید، دقیقا یکی از دوستام آزمون داده بود از توی حرفاش متوجه شدم پارتی داشت حتی پارتیه یکی از اقوامشم بود اونم آزمون داده بود البته این حرف برای چند سال پیشه حیف نمیشه گفت کدوم ارگان بود حتی به اون افراد چندین میلیون پولم داده بود در زمان خودش خیلی بود 

موفق باشید، دقیقا یکی از دوستام آزمون داده بود از توی حرفاش متوجه شدم پارتی داشت حتی پارتیه یکی از ا ...

عجیبه . تو آزمون استخدامی سراسری و پارتی بازی‌ .

طرف صحبت من اصلا این نبود ک کار ریخته و خانمای خانه دار خودشون نمی‌خوان شاغل بشن . من شرایط کلی رو گ ...

رشته دبیرستانم ریاضی بود متاسفانه یه مقطعی شرایط مالی  پدرم خیلی بد شده بود مجبور شدم نزدیکترین دانشگاه برم شهر خودم مدیریت بازرگانی پیام نور خوندم همون موقع هم به اجبار رفته بودم 

رشته دبیرستانم ریاضی بود متاسفانه یه مقطعی شرایط مالی پدرم خیلی بد شده بود مجبور شدم نزدیکترین دانش ...

امیدوارم بهترین ها برات پیش بیاد عزیزم . منم پیام نور حقوق خوندم سردفتری قبول شدم . خواهرمم پیام نور حقوق خونده اونم امسال سردفتری قبول شد

عجیبه . تو آزمون استخدامی سراسری و پارتی بازی‌ .

اگه میشد میگفتم دوره کدوم ریاست جمهوری بود اون موقع امتحانا انگار فرمالیته بود یادمه استان کناریمون برای شهرداری آزمون برگزار شده بود بعد متوجه شدن کلی پارتی بازی شده اون موقع خبرش کشوری پخش شده بود