2777
2789
عنوان

من یه خانم شاغلم و اینو یه امتیاز ویژه میدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 6815 بازدید | 328 پست
این طرز فکر شماست یا همسر شما جوری رفتار کرده که شما حس یه اویزون داشته باشین و گرنه من انتخابم 100 ...

من قبل از ازدواجم شاغل بودم هیچ وقت حس آویزون بودن نداشتم شکر خدا شوهرمم طوری رفتار کرده و خرج کرده ک هنوز تو این چند سال زندگی من دست تو جیب خودم نبردم برای زندگی و هرچی درمیارم پس انداز میکنم ک بتونم محل دفترم رو بخرم چون اجاره ایه.  حس درونیتون از حرفاتون پیدا بود 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
حرفاتون درسته. ولی یه نکته ای هم هست شما سردفتر هستین شغل برا خودتونه خیلی شرایط براتون بهتره تا کسا ...

بله تا حد زیادی من اختیارم دست خودمه . البته نه این آزادی بی قید و شرط داشته باشم . 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم نگفتم شاغل بودن (البته شغل هایی که به واسطه درس خوندن و با تلاش زیاد به دست میاد) نگفتم بدهاما ب ...

خانمی ک خانه داره برام قابل احترامه اما اون خانم خانه داری ک به شاغلا میگه حمالی میکنید کار می‌کنید برای خرج زندگی و یه حقوق کم، اما ما شوهرامون به همون اندازه بهمون پول میدن و کارتمونو پر میکنن برام قابل احترام نیستن  

چقدر با عقده حرف زدیمن فارغ التحصیل دانشگاه بهشتیممعدل الفبسیار درس خون۵ سال سابقه کار دارمالان بخاط ...

وا چرا اینقدر خشمگینین شما چه همه هم با استعداد و نمره بالا چرا همه به هم بی احترامی میکنین همه مثل هم نیستن من خودم ادم برونگرایی هستم دوست دارم برم سرکار ارتباط داشته باشم هیج جا هم مث کارم راحت نیستم حمالی هم نداره از بس کارخونه هم نمیکنم کارگر میگیرم دستامم زمخت نشده 

هیچ تخریبی در کار نبوداتفاقا گف خانومای خونه دار انتخابشون کاملا محترمه ولی دیگه نیان زنان شاغلم مسخ ...

عمرا اکه یه عده این حرفی ک شما زدی روبفهمن . . . . 

خوب عزیزم همه مثل هم نیستن من 11 ماه مرخصی گرفتم نتونستم یکسالش کنم برگشتم سرکار حالم از کارای تکرار ...

بله برای همین گفتم هر کاری ارزش نداره اگه یه کاری سبک باشه روح و جسم زن توش خسته نشه خیلیم عالیه مثل شما که معلومه کارت خوب بوده که دوسش داشتی و برگشتی ولی کار قبلی من حتی برای مرد هم مناسب نبود 

من الان مربی ورزشی هستم به خاطر هزینش نتونستم صاحب باشگاه خودم بشم ولی حاضر نشدم زیر دست یکی دیگه هم کار کنم تو این مدت هم کلی حرف شنیدم که چرا مستقل نمیشی و به قول اسی پول مفت شوهرتو میخوری 😁

الان انلاین کار میکنم و کارم حالمو خوب میکنه بهم فشار نمیاد از خودم و سلامتیم هم مجبور نیستم بزنم درامدش خیلی کمه اما خب مهم نیست 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

چقد عالی خسته نباشی اسی جان منم دانشجوام ترم ۵ژنتیک میخونم قسم خوردم تا زمانی که شاغل نشدم ازدواج نک ...

ببین اصلا اگه کوچکترین منتی هم سرت نذاره اون پولی ک خودت درمیاری با اون پولی ک شوهرت بهت بده خیییییلی فرق میکنه . ایشالا وقتی شاغل شدی میفهمی من چی میگم 

بعد هم اصلا مسئله فقط پول نیست . ک فقط بخاطر پول کار کنی . 

نا امید نشو تمام تلاشت رو بکن بهترین ها سر راه تو قرار داره . 

چه قدر قشنگ حرف زدید من قبلا که شاغل بودم با اینکه دوران پریودم خیلی راحت و بدون درده ولی تو زمستون ...

متاسفانه دخترای الان گارد دارن و قبول نمی کنن

شدن نیروی کار ارزان برای همون مردها که نمیخوان دستشون جلوش دراز باشه

پس جلوی مرد غریبه درازه

برا شوهر غرور دارید

ووای شغل مورد علاقه و آینده مننننامسال وارد رشته حقوق میشم یکی از شاخه هایی که مد نظرمه همینهراضی هس ...

من خیلی درس خوندم . همزمان هم برای ارشد خوندم هم آزمون سردفتری . 

من لیسانس پیام نور خوندم اما خودم خیلییییی کتابای اضافه خوندم خیلی تست زدم خیلی فراتر از سطح یه دانشگاه سراسری حتی درس خوندم . برای ارشد سراسری قبول شدم انتخابم آزمون وکالت بود اما بعد ک سردفتری اومد این شغل رو بیشتر پسندیدم 

بابای منم سردفترهاین شغل واقعا برای خانوما عالیهتایم کاری کم و درآمد خوبمن در حال حاضر دفتریارم‌ ایش ...

چقدر عالی باعث افتخاری خانم گل

موافقم باهات. اگر چه من تو رشته ی خودم شاغل نیستم امااینکه ما رو حمال ( دور از جونمون _خودشونن🙃) خ ...

عزیزم خیلیا تو رشته خودشون شاغل نیستن مهم تلاشیه ک داری برای زندگیت انجام میدی . 

پسرعموی من ارشد مهندسی شیمی از دانشگاه شریف داره . نخبه به معنی واقعی . اما دید شرایط کاریش رو دوست نداره اوکی نیست الان تو یه شرکت دانش بنیان کار برنامه نویسی انجام میده و درامد خوبی هم داره 

خیلی عالیه مستقل بودن زن، خیلی عالیه تحصیلات زن ،خیلی عالیه که بی کار و بی عار نباشن، خیلی عالیه در ...

من اول زندگی مشترکم و بچه ندارم . با حرف های شما کاملا موافقم . من الانم ک شاغلم درآمدم رو خرج خونه نمیکنم . حتی خرج خودم نمیکنم زیاد . نمیخوام شوهرم فکر کنه چون میرم سرکر پس وطیفه نداره برای من خرج کنه . با این ک خیلی مرد ولخرجیه و من باید درآمدش رو هم مدیریت کنم وگرنه خودش دو روزه همه رو آتیش میزنه 

یه چیزی هم من اضافه کنم خواهرم من شاغل و یه دختر 14 ساله داره دخترش از نوزادی پیش ما بود وقت هایی که ...

من همیشه آینده ی بچه هام جلوی چشمم بود زمانی ک اون همه با سختی درس میخوندم . حالا اون وقتا مجرد بودم الانم بچه ندارم . 

من خیلی راحت وقتی بازنشسته شدم میتونم دفتر رو به بچه هام واگذار کنم . خوشحالم از این ک حتی شغل آیندشون رو براشون فراهم کردم اگه دوست داشتن بیان کار منو ادامه بدن. ب کمک خدا ان شاالله 

اتفاقا درس خون بودن خیلی تاثیر دارهاطراف من از این موارد خیلی زیادنچه از قدیم چه الاناونایی که پزشکی ...

من نخواستم جواب اون خانم رو بدم . قبول دارم تحصیل کرده بیکار زیاده ولی کسی ک واقعا بخواد تلاش کنه پ زحمت بکشه حتما شغل خوبی هم پیدا میکنه . سالی چندین هزار نفر دانشکاه های آزاد و سراسری و پیام نور و حتی علمی کاربردی پذیرش دانشجوی حقوق دارن ولی خیلی‌هاشون مدرک میگیرن و میزنن دیوار یه عده هم شب و روز تلاش میکنن و میرن برای وکالت قضاوت سردفتری یا کارمندی بانک یا هرجایی