2777
2789
عنوان

من یه خانم شاغلم و اینو یه امتیاز ویژه میدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 6817 بازدید | 328 پست
منم خانه دار هستم ولی هیچ وقت این فکرو نکردم خانومای شاغل حمالی میکنن ...همیشه هم گفتم و میگم واقعا ...

شما از دسته خانم های خانه دار محترمی 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
نه همشون . ولی یه سری ک خانه داری رو واسه خودشون یه امتیاز ویژه میدونن از سر حسادت خانمای شاغل رو می ...

من ک معتقدم امتیاز ویژه نیست بلکه توانایی اضافی هست 

چون خودم قبل زایمان مدیر منابع انسانی بودم و واقعا هم سخت بود هندل کردن خونه و کار و همزمان با بارداری سخت وبرا اون روزا ب خودم افتخار میکنم و الانم ک خانه دار هستم بازم فکر میکنم ی گوشه از توانایی م مونده بی استفاده ک ایشالا دخترم بزارم مهد برگردم ب کار ولی کلا اگه مرد تو کار خونه همکاری کنه شاغل بودن شیرین تره من همیرم کارش خیلی سنگین بود و دست تنها بودم 

الان خانمهای شاغل ایران اکثرا دو شغله ن خانه دار تمام وقت هم هستن کاش مردامون یکم روحیه همکاری داشتن البته منظورم اکثریت نه همه 

مینیمال 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه جوری صحبت می‌کنید انگار جراح قلب هستند ، جمع کن اسی خودتو والا خیلی ها کار میکنن خیلی ها هم نمیک ...

عزیزم این مربوط به تاپیک بغلی هست یه کاربر گفته شما شاغلا بدبختید که برا پول میرید حمالی 

اسی هنوز تو فکرشه فک کنم

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
اسی منم خیلی درس خوندمدوران راهنمایی و دبیرستان تیزهوشان بودمالبته نه از اون بچه سوسولا که هزارتا کل ...

توو این مملکت اکثر ما دهه شصتیها و هفتادیها هممون اسون درس نخوندیم و برای مدرک گرفتن سختی کشبدیم. من خودم کارشناسی ارشد دارم و بیکارم. نصف اعصابمون سر همین درس خوندن ب فنا رفته ولی همه که شانس پیدا کردن کار خوب ندارن. به هر شغلی هم نمیشه تن داد وگرنه خیلیها به شغلهای درپیت و‌دوزاری هم میگن کار

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
چه خوب 😍 شغل مورد علاقممدرآمدش خوبه ؟ شما کدوم دانشگاه درس خوندید ؟ آزمونشو راحت قبول شدید ؟ و اینک ...

عزیزم دفتریاری منظورته یا سردفتری

اگه منظورت سردفتریه که شغل بابامه

بابام دانشگاه پیام نور درس خونده بود

یبار آزمونو قبول نشد دوباره خوند دفعه بعدش قبول شد

رقابت تو آزمونش بالاست و واقعا باید وقت گذاشت

درآمدشم خداروشکر خوبه کلا زندگیمون تغییر کرد

از لحاظ پرستیژم خوبه

خودم دانشجوی حقوقم و دانشگاه آزاد میخونم

فعلا دفتریارم. آزمون دفتریاری خیلی سبکتره

یک سال کارآموز بودم بعدش آزمونو قبول شدم

مطالبی که برای دفتریاری باید خوند کمتره

قبولیش خیلییی سخت نیست

درآمدش زیاد نیست ولی تایم کاریش کمه و برای شروع خوبه

ایشالا آزمون سردفتری یا وکالت😅

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

چقدر با عقده حرف زدی

من فارغ التحصیل دانشگاه بهشتیم

معدل الف

بسیار درس خون

۵ سال سابقه کار دارم

الان بخاطر دخترام خانه دارم

چون وظیفه زن اونی نیست الان کردن تو کله تون

وظیفه زن تربیت بچه اس

رسیدگی به فضای خونه رسیدگی به همسر

زن پر از ظرافته

نباید دستاش زمخت بشه نباید پیر بشه

نباید بدو بدو کنه

باید مث یه پرنسس زندگی کنه

چقدر بده جایگاه خودت رو فراموش کردی

من کلی ملک و پس انداز دارم

اما بهترین سال عمرم همین سه سالی هست که خانه دارم

یعنی چی که نمیتونی دستت جلوی همسرت دراز بشه

زن و شوهر هیچ حریمی ندارن

من لذت میبرم از همسرم پول میخوام

اونم با لذت خرج می کنه

غرور بیجا داری

غرور تو زندگی زناشویی وحشتناکه

من لذت میبرم میرم منت کشی همسرم

اونم همینطور

ما برای هم غرور نداریم

برو مشاوره

رشتت چیه عزیز؟

حقوق میخونم گلم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

اتفاقا درس خون بودن خیلی تاثیر دارهاطراف من از این موارد خیلی زیادنچه از قدیم چه الاناونایی که پزشکی ...

بعضی رشته ها آره تاثیر داره چون بازار کارشون وجود داره .فرهنگیان مستقیم جذب دانشگاه فرهنگیان میشن .پزشکی مطب میزنن و ...

خیلیا هم هستن نخبه و برترن با رشته های مختلف جذب نمیشن بخاطر نداشتن پارتی و پول ...خیلی زیاده تو جامعه و نمیشه ندید...لطفا واقعیت رو ببینین

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
منم همسرم خیلی دارمدش عالیهولی یه کارت مخصوص خودم دارم ک بدون اینکه بگم خودش پر میکنهدوتام خونه ب ا ...

خوب همه مثل هم فکر نمیکنن . این انتخاب شما بوده کاملا هم محترمه . شوهرمنم درآمد خوبی داره شکر خدا اما من خودم شاغل بودن رو انتخاب کردم .

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
سلاممرسی که مسیری که اومدم تا اینجا باشم رو یادآوری کردیانرژیم رفت بالامن علاوه بر شان اجتماعی به پو ...

آینده درخشانی در انتظارته 

استارتر عزیز منظورم شما نیستید ولی تا ببینی اینا ک شاغلن شغلشون چیه دروغ ک کنتور نمیندازه مثلا من می ...

به نظر من برتری آدما به شغل و محل زندگی نیست به شخصیت و تربیتشه

اونی که پزشک و قاضی هست فرقی با پاکبان و نظافت چی نداره.

جامعه به همه شغل‌ها نیاز داره

اگر اینطوری فکر کنیم دیگه تا چند سال آینده هیچ نیرویی برای شغل پاسبان و نظافت چی و شغل‌هایی به قول شما با سطح پایین نداریم

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم
چقدر با عقده حرف زدیمن فارغ التحصیل دانشگاه بهشتیممعدل الفبسیار درس خون۵ سال سابقه کار دارمالان بخاط ...

عزیزم مگه قراره تو معدن کار کنه

شغل ایشون یه شغل رسمی و اداری و کم دردسره

از اونجایی که تایم کاریش کمه میتونه در کنارش

به خونه داری و بچه داری هم برسه و مستقلم باشه

شما باید طرز فکرتو تغییر بدی که زنو برای تربیت بچه

و رسیدگی به همسر میبینی. زن اسیر که نیست