2777
2789
چندتا بچه بخاطر مسمومیت ماکارانی فوت شدن

اونا استادمون دیروز میگفت بخاطر اینکه ماکارونی مونده بود 

ماکارونی بمونه سم تولید میکنه 

ولی بازم محض اطمینان درست نکن فردا یکی تب کنه میگن اره مقصرش فلانیه

اما اونچه ک صد درصد در خبر موثق گفتن بخاطر ماکارونی بوده ،کاربرا نظر دادن شاید بخاطر مایه کنسرو ماک ...

فک کنم فقط شما شنیدی این خبر رو

چون آخرین خبر ها میگه ماکارونی نمیتونه باعث مرگ بشه

احتمالا قصور پزشکیه 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اما اونچه ک صد درصد در خبر موثق گفتن بخاطر ماکارونی بوده ،کاربرا نظر دادن شاید بخاطر مایه کنسرو ماک ...

همین دیگه بیخبریه 

ما همون شب خوردیم بعدش خبرارو خوندم 

تا صب مردیم از دل درد فقط چای نبات میخوردیم

فک کنم فقط شما شنیدی این خبر روچون آخرین خبر ها میگه ماکارونی نمیتونه باعث مرگ بشهاحتمالا قصور پزشکی ...

اره فقط من شنیدم ،چطو مگه!!!!خانم اخرین خبر، خوبه ویدئو پدر بچه رو ببینی واضح گفته ماکارونی!!!منم گفتم نظر کاربرایی امثال شما بوده ک مایع ماکارنی یا تن ماهی مسموم بوده یا نجوشیده!!!واقعا چی فک میکنی با خودت قصور پزشکی چیزی از اصل ماجرا کم نمیکنه اگر اون بچه مسموم نمیشد نیاز ب پزشک داشت تا قصور باعث مرگ بشه یا نشه!!!دیگه حرفی ندارم ریپ نزن لطفا

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

اره فقط من شنیدم ،چطو مگه!!!!خانم اخرین خبر، خوبه ویدئو پدر بچه رو ببینی واضح گفته ماکارونی!!!منم گف ...

اول که آرنیکا مرداد فوت شده

اینکه چرا الان خبرش منتشر شده،خدا داند

اون دو تا داداش هم دقیقا قصور پزشکی بوده چون دانشجوی سال اول پزشکی دیده اینا حالشون بده یه سرم قندی نمکی زده و مرخص کرده

اشتباه اطلاعات میدی،قرار نیست تایید بشی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اول که آرنیکا مرداد فوت شدهاینکه چرا الان خبرش منتشر شده،خدا دانداون دو تا داداش هم دقیقا قصور پزشکی ...

ن اینکه شما درست اطلاعات میدی،اونم با پاک کردن صورت مسئله !!! خانم اصلا قبول داری مسمومیتی در کار بوده یا نه چرا خودت و میزنی ب اون راه !!! نکنه شرکت ماکارونی کار میکنی شما ک وکیلش شدی مرگ ۳ تا بچه چ مرداد چ الان واست مهم نیس فقط مبرا کردن شرکت ماکارونی واست اصله واقا متاسفم جای بحث نداری.

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

ن اینکه شما درست اطلاعات میدی،اونم با پاک کردن صورت مسئله !!! خانم اصلا قبول داری مسمومیتی در کار بو ...

انگار شما دستت جایی گیره که انقد نادانسته داری مخالفت میکنی

من بحثم اینه روزانه هزار نفر ماکارونی میخورن

بیخودی ترس انداختن تو دل مردم درست نیست

بچه ها مسموم شدن درست

پدر بچه ۳بار بردشون بیمارستان بخاطره حال بدشون ولی هربار پزشک بعده امپول و سرم مرخصشون کرده تا صبحش که فوت شدن

همه خبرها رو هم که نگاه کنی میگن ماکارونی به تنهایی عامل مسمومیت نبوده نمیشه حرفی زد تا وقتی همه چیز مشخص بشه

احتیاط شرط عقله یه مدتی مردم ماکارونی نخورن