2777
2789
این یه حقیقت واضحه، خب تو اگه به اون خواستگار یه لا قبا که تو بیست یالگیت نه نگی قطعا با اون ادم درس ...

این حرف اصلا درست نیس ! طرف میخواد ولی میبینی نمیشه . ینی در واقع تا خدا نخواد هییییچی نمیشه.. وقتی بقول تو یک لا قبا نپسندی دلیل بر این نیس قراره بهتر یا بدتر بیاد .‌ شعری ک نوشتی اگه در وصف اتفاقات دنیوی هست .. این درسته ..

چیزی که در طالعت باشه نه کم میدهند ..

گر نستانی به ستم میدهند ..

خیلیا دختر شاغل هست قیافه داره تیپ داره ولی ازدواجش جور نمیشه . اونوقت یه دختر معمولی میبینی یه خواستگار خوب میاد . خدا نخواد هیییییچی نمیشه

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این حرف اصلا درست نیس ! طرف میخواد ولی میبینی نمیشه . ینی در واقع تا خدا نخواد هییییچی نمیشه.. وقتی ...

دختري كه ميگي شغل قيافه تيپ و پول داره خوب اگه ارزش خودش رو هم بدونه، سخت كسي رو پسند ميكنه ديگه

این حرف اصلا درست نیس ! طرف میخواد ولی میبینی نمیشه . ینی در واقع تا خدا نخواد هییییچی نمیشه.. وقتی ...

عزیز من تو باید اول لول و جایگاه خودت رو بشناسی، وقتی تو کاملا واقع بینانه لول خودت رو شناختی اون موقع بله چرا که نه، حرف اینه ادما با شناختن لول خودشون و نه گفتن به موردای نامناسب برای اون مورد مناسبی که در سرنوشتشون داشتن راه ذو نمیبندن 

طالع؟ از کجا میدونی اون خواستکاری برات میاد طالع توئه؟؟ 

اشتباه اینه ما فکر میکنیم تقدیر یعنی خدا از قبل تعیین کرده اره من با فلانی ازدواج میکنم. اما تقدیر به معنای فرصت هایی که خدا بهت میده، ظرفیت هایی که برات هست و تو با اراده خودت دست به انتخاب میزنی. اینو از استاد اخلاق بپرسید. اصلا کلمه تقدیر به معنی اندازه و ظرفیته 

طالع؟ از کجا میدونی اون خواستکاری برات میاد طالع توئه؟؟ 

اشتباه اینه ما فکر میکنیم تقدیر یعنی خدا از قبل تعیین کرده اره من با فلانی ازدواج میکنم. اما تقدیر به معنای فرصت هایی که خدا بهت میده، ظرفیت هایی که برات هست و تو با اراده خودت دست به انتخاب میزنی. اینو از استاد اخلاق بپرسید. اصلا کلمه تقدیر به معنی اندازه و ظرفیته 

طالع؟ از کجا میدونی اون خواستکاری برات میاد طالع توئه؟؟ اشتباه اینه ما فکر میکنیم تقدیر یعنی خدا از ...

البته واقعا همون كه ميگن خلايق هرچه لايق

يعني اوتهم لياقت اش همون ديگه حتما

طالع؟ از کجا میدونی اون خواستکاری برات میاد طالع توئه؟؟ اشتباه اینه ما فکر میکنیم تقدیر یعنی خدا از ...

با این اوصاف .. اونیکه موقعیتی برلش پیش نمیاد ینی تقدیری براش نوشته نشده !! شاید سنت کمه یا هر چی خواستی فعلا شده ! در آینده به حرفم میرسی .. خدا نخواد برگم از درخت نمیفته . سر این بحثی ندارم . با عقایدت خوش باش

دختري كه ميگي شغل قيافه تيپ و پول داره خوب اگه ارزش خودش رو هم بدونه، سخت كسي رو پسند ميكنه ديگه

ینی اینا که غیر ازین بودن و ازدواج کردن ارزش خودشونو ندونستن . و صرفا خواستن شوهر کنن !!