2777
2789
اخه چقد بی ارزش شدم بااین کار چقد گاوم اخه من هرکی لعنت داره ب من بفرسته بااین کارم چ غلطی کردمکاش ز ...

وقتی نه تو قراره اونو دوباره ملاقات کنی نه پیام بدی کلا حذفش کنی از زندگیت چه اهمیتی داره چی فکر کنه که اینقدر الان پشیمونی دختر

وقتی نه تو قراره اونو دوباره ملاقات کنی نه پیام بدی کلا حذفش کنی از زندگیت چه اهمیتی داره چی فکر کنه ...

اره اما همینکه ارزشم پایین اومد با پیام دادنه امشبم همین رو مخمه واقعا گریه م میاد ک کاش از اول پیام نمیدادم نمیدونمم چیکار کنم واقعن

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه چقد بی ارزش شدم بااین کار چقد گاوم اخه من هرکی لعنت داره ب من بفرسته بااین کارم چ غلطی کردمکاش ز ...

ای موضوع دیگه تموم شد هر چقدر حرص بخوری فایده نداره .عوضش یاد بگیر هیچ مردی ارزشش رو نداره که خودت رو کوچیک کنی.همیشه منتظر باش که اون التماس کنه نه تو

اره اما همینکه ارزشم پایین اومد با پیام دادنه امشبم همین رو مخمه واقعا گریه م میاد ک کاش از اول پیام ...

نه عزیز ارزشت پایین نیومده.. ادما ارزش شانس دوباره دارن که این اقا لیاقت نداشت الانم دلیلت محکمه برا فراموش کردنش اونم مهم نیس چی فکر میکنه