2777
2789
عنوان

سها دختر لادن طباطبایی

293 بازدید | 19 پست

کسی از این خانواده خبری داره تا جایی که من میدونم اوتیسم سها خیلی شدیده یه پسر هم داره که چندان چنکی به دل نمیزنه لادن هفته پیش ویدیو منتشر کرده بود که سها پرخاشگر شده و لادن زخمی کرده...

به نظرتون تقصیر کیه؟؟

همه چیز رو به .... حواله میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه اوتیسم داره خدا ازین درد نجاتش بده به دل پدر و مادرشم صبر یعنی چی تقصیر کیه زده به سرت

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

تقصیر عدالت خداست که میلنگه

ولمون کن تورو خدا

هرکسی قبل از تولد تو عالم ذر خودش انتخاب میکنه 

چ سرنوشتی داشته باشه

ک اون مشکلات قطعا در راستای تعالی روح هست

هیچ انسانی بدون مشکل نیس

خوده خدا گفته انسان را در رنج و سختی افریریم.

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
ولمون کن تورو خداهرکسی قبل از تولد تو عالم ذر خودش انتخاب میکنه چ سرنوشتی داشته باشهک اون مشکلات قطع ...

عالم ذری وجود نداره الان قرن 21. تنها ناجی بشر نه خدا و نه امام زمان ... فقط علم هستش که رفته رفته زندگی رو قابل تحمل تر میکنه

همه چیز رو به .... حواله میکنم

ولمون کن تورو خداهرکسی قبل از تولد تو عالم ذر خودش انتخاب میکنه چ سرنوشتی داشته باشهک اون مشکلات قطع ...

متوجه نشدم یعنی کسانی که به خاطر بیماریهای صعب العلاج و لاعلاج زجر میکشن ماهها و سالها با درد زجر کش میشن میمیرن،یا به طرزهای مختلف بد و فجیع میمیرن یا ناقص میشن مثلا طرف میره زیر ماشین سرش میترکه، له میشه، ناقص میشه، قطع نخاع میشه.

یا مثلا توسط چندین نفر تجاوز جنسی میشه تا بمیره

یا توسط کسانی سرش بریده میشه یا مثله و تیکه تیکه میشه همه خودشون خواستن؟

گفتن چه خوب من میخوام به وجود میام چند نفر بهم تجاوز کنن بمیرم از درد و خونریزی یا خیلی خوبه تصادف کنم له شم کن اینجوری دوست دارم.

یا تیکه تیکم کنن سرمو ببرن این عالیه خیلی خوبه.

یا طرف بگه من اینو انتخاب میکنم که بچم سرطان داشته باشه بعد چند ماه ذره ذره عذاب بکشه پرپر بزنه بمیره.

ببخشید شما خودتون حاضرید به این ترتیب به تعالی روح برسید یا فقط برای دیگران خوبه با این شرایط به تعالی روح برسن؟

اگه خودمون انتخاب میکنیم با بدترین مشکلات، زجرها و دردها به تعالی روح برسیم یعنی امثال شما تو عالم ذر انتخاب نکردین روحتون به تعالی برسه؟🤔

ببخشید حاضرید به قدری رنج و عذاب و درد بکشید تا به این درجه برسید؟

مرگ برای همسایه خوبه ؟

خودتون حاضر نیستین همچین دردی رو تجربه کنید

یعنی حاضرید روحتون به تعالی برسه خودتون یا دور از جون بچتون سرطان و بیماری لاعلاج داشته باشین با زجر بمیرین؟

عالم ذری وجود نداره الان قرن 21. تنها ناجی بشر نه خدا و نه امام زمان ... فقط علم هستش که رفته رفته ز ...

ok

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.