شکیرااااااتونم مدیر عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 539 عنوان چقد رابطه ها ازاد شده ازدواج ور افتاده چقد این پسرا کیف میکنن | مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 54 پست از این مورد به اون مورد یکی خوشتیپو با نمک باشه واسش کلی مورد هست دیگه بهشتیه واسش از این ...به اون..... دیروز | 04:06 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکیرااااااتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 539 آدم کلن تو رابطه نره بهتره چیزی نداره تهش افرین حرف حق
پیشی_کوشولوی_دم_پشمک عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 3570 خدایی چجوری انجام میدن؟ فکرشم درد داره 🤢 چیز دیگه ای هم ک هس اینه که دخترای الان خودشون بشدت هات و حشرین یعنی خودشونم میخان واقعا و فانتزیشونه🚶🏻♀️
شکیرااااااتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 539 جامعه سمت عجیبی رفته ! اصلا من نه به دوستی دیگع فکر میکنم نه ازدواج منم دقیقا
دختری_ازجنس_شیطنت_۲ عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 771 چیز دیگه ای هم ک هس اینه که دخترای الان خودشون بشدت هات و حشرین یعنی خودشونم میخان واقعا و فانتزیشون ... والا ما هم دختر الان هستیم دهه ۶۰ که نیستیم ! فانتزی که هسچی تنفرم دارم . یعنی واقعا عده ای فانتزیشونه؟!!!
پیشی_کوشولوی_دم_پشمک عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 3570 والا ما هم دختر الان هستیم دهه ۶۰ که نیستیم ! فانتزی که هسچی تنفرم دارم . یعنی واقعا عده ای فانتزیش ... شاید میلت زیاد نیستشها باو گرایشات مختلف و ارباب و برده ای و اینارو شنیدی کهیکسری ها کلا درد کشیدن ارضاشون میکنه
دختری_ازجنس_شیطنت_۲ عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 771 شاید میلت زیاد نیستشها باو گرایشات مختلف و ارباب و برده ای و اینارو شنیدی کهیکسری ها کلا درد کشیدن ا ... زیاد راجع به اینا نمیدونم ! اما اینی میگی عجیبه
شکیرااااااتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 539 چیز دیگه ای هم ک هس اینه که دخترای الان خودشون بشدت هات و حشرین یعنی خودشونم میخان واقعا و فانتزیشون ... حشری بودن با درد کشیدن فر داره
شکیرااااااتونم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 539 چیز دیگه ای هم ک هس اینه که دخترای الان خودشون بشدت هات و حشرین یعنی خودشونم میخان واقعا و فانتزیشون ... والا بعد همین پسرا میشینن پشت سر همین نوع دخترا میگن ببخشید فلان ز ید م کو نیه دیدم ک میگما
دختری_ازجنس_شیطنت_۲ عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 771 حشری بودن با درد کشیدن فر داره دقیقا اینو باهت موافقم حرف منم همینه میگم فکرشم سخته
دختری_ازجنس_شیطنت_۲ عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 771 والا بعد همین پسرا میشینن پشت سر همین نوع دخترا میگن ببخشید فلان ز ید م کو نیه دیدم ک میگما اره حالشونو میکنن این حرفارم میزنن! در کل این کار همه چیش واسه پسر خوبه نه دختر