2777
2789
عنوان

راه درآمد تو خونه با بچه بعدطلاق بیایین راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا خانوادتون مخالفن؟

میگن همه مردا همینن بشین زندگی کن چجوری میخای از پس هزینه بربیایی میره سرکار خرجی میاره عیب نداره خرش کن ازش سواری بگیر بمون اینجا جایی نداری بچت نگه نمیدارم فلانی شوهرشان بارها گرفتن نشسته زندگی میکنه بزی جدا زندگی کنی برات حرف درمیارن 

میگن همه مردا همینن بشین زندگی کن چجوری میخای از پس هزینه بربیایی میره سرکار خرجی میاره عیب نداره خر ...

همه مردا خیانتکار و هرزه ان مگه! این مدلی که داغون میشین تو این زندگی

کاربر آقا

میگن همه مردا همینن بشین زندگی کن چجوری میخای از پس هزینه بربیایی میره سرکار خرجی میاره عیب نداره خر ...

زندگی کنی به چه قیمت؟ خدای نکرده ازش مریصی بگیری تکلیف چیه؟ باید خانواده حامی باشن حالا که نیستن مثل اکثر خانواده ها ، دست رو زانوهای خودت بزار یا علی بگو زندگیتو بساز

زندگی کنی به چه قیمت؟ خدای نکرده ازش مریصی بگیری تکلیف چیه؟ باید خانواده حامی باشن حالا که نیستن مثل ...

نهایت ۲۰۰ملیون پرایدم بخرن ماهیانه کسر از حقوق نامه دادم محل کار قرار از این برم کم کنن ۱/۴حقوقش با نفقه بچم آیا میتونم با این پول بچرخانم آیینه شمعدان برنجی ام دارم به کارم‌نمیاد بفروشمش

منم به همین فکر کردم دقیقا

شوهر من‌روی همه خیانتکاران را سفید کرده میگه میباس زودتر بری شکایت کنی طلاق درخاست بدی که سرم به سنگ بخوره زنایی که سينه و باسن بزرگ دارن دوست دارم تحریک میشم میرم سمتش و چون زنه ج ن د بود بیوه بود اغفال شدم و تو نبابد به من میگفتی فلانی بیوه هه نمتونم جلو خودم بگیرم