2777
2789

مامان بابات پیرن؟! 

مال عصر حجرند؟ 

این چه تفکر پوسیده ایی هست؟ 

من بودم یروز از صبح با شوهرم برنامه میریختم برم بیرون و جوری هماهنگ میکردم که سوار ماشین بشم ووقتی مامان یا بابام میخواستن سوار بشن فرار کنیم بریم.درتمام نقاط شلوغ هم ظاهر میشدم که کاربرای همه یسر بشه 

دوران عقدتو بااین افکار مضخرف خراب نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بچه سومهیچ جوره متقاعد نمیشن

برای بقیه هم اینکارارو میکردن؟ خیلی بده خودشونو از چشم میندازن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
بگو شماها ساده ایدعقد یعنی زن و شوهراونی که بخواد کاری بکنه، بالا سرش وایسی هم میکنهبگو فک نکنید دار ...

ما اصلا برا تفریح جایی نمیریم شوهرم میگه نمیخام به شخصیتمون توهین بشه

ما اصلا برا تفریح جایی نمیریم شوهرم میگه نمیخام به شخصیتمون توهین بشه

توهین به شخصیتتون اینه که هر جا میرین پشت سرتونن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
مگه دست خودمه ما اصلا واسه تفریح نمیریم یه بار رفتیم بانک واس وام ازدواج که بابام اومد فردا هم باید ...

یعنی چی پ دست کیه😐 ناسلامتی عقد کردی متاهل شدی دیگه

تا کی میخای هرررر چی خانواده گفتن چشم و گوش بسته بگی چشم

دوران نامزدی پس چطوری رفتار میکردن؟ اصن تا حالا گذاشتن با شوهرت تنها بشی؟ درست میشناسیش؟🤦‍♀️

خیلی عجیبه اونم از خدا خواسته میگه هیچی نگیم زودتر عروسی بگیریم

یجای کار میلنگه

مامان بابات پیرن؟! مال عصر حجرند؟ این چه تفکر پوسیده ایی هست؟ من بودم یروز از صبح با شوهرم برنامه می ...

دست خودم نیس خانواده جوونن ولی هم من هم شوهرم نمیخایم شر بشه همین دو ماه مونده انشاالله تا عروسیمون تحمل میکنیم

دست خودم نیس خانواده جوونن ولی هم من هم شوهرم نمیخایم شر بشه همین دو ماه مونده انشاالله تا عروسیمون ...

عجب چه بد! 

خیلی دیر بفکر افتادی 

پس تحمل کن ولی زود بچه دارنشو.دوسال حداقل کیف دوتایی بودن ببرید بعد

یعنی چی پ دست کیه😐 ناسلامتی عقد کردی متاهل شدی دیگهتا کی میخای هرررر چی خانواده گفتن چشم و گوش بسته ...

چون خانوادش هم موافقن حرفی نداریم فقط مجازی در ارتباطیم