2777
2789
عنوان

دندون درد شدیدددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 25 پست
هبچکدومو ندارم 😭😭

آب نمک بگیر داخل دهانت هر ده دقیقه یک بار تا عفونت رو بکشه بیرون یا سیر اگه داری له کن با نمک قاطی کن بزار روشون 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آب نمک بگیر داخل دهانت هر ده دقیقه یک بار تا عفونت رو بکشه بیرون یا سیر اگه داری له کن با نمک قاطی ک ...

الان میرم اب نمک میذارم

فک کنم دندون عقلم داره در میاد دردش کشته منو 

زده به دوتا دندون دیگم

اگه توی درد فردا درستش کنن خیلی خوبه

مطمئنید که نجات‌دهنده در آینه است؟؟بابا این یارو خیلی یجوریه 😐
ابغوره و دنتول و دیکلوفناک و ژلوفن و بروفن ندارمنمیتونمم برم بخرمکسی هم نیس بره برام بخرههیچ راهی ند ...

اسنپ بگیر برو بیمارستان ی آرامبخش بهت بزنن دردش بخوابه فردا برو مطب

الان میرم اب نمک میذارمفک کنم دندون عقلم داره در میاد دردش کشته منو زده به دوتا دندون دیگماگه توی در ...

دکتر حتما یه فکری براش میکنه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اسنپ بگیر برو بیمارستان ی آرامبخش بهت بزنن دردش بخوابه فردا برو مطب

دارم میمیرم نمیتونممممممم

آب نمک بگیر داخل دهانت هر ده دقیقه یک بار تا عفونت رو بکشه بیرون یا سیر اگه داری له کن با نمک قاطی ک ...

اب نمک قرقره کردم خوب شد

چند بار تا صبح انجام بدم؟

اب نمک قرقره کردم خوب شدچند بار تا صبح انجام بدم؟

عزیزم یه فاصله زمانی مشخص در نظر بگیر مثلا هر نیم ساعت یک بار