2777
2789
عنوان

درد شدید دارم آخر ادرار و تکرر چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 79 بازدید | 24 پست
بااب بشور خودتوباکاسنی مرحله اخر خودتوخشک نکن دامن بپوش یه چندروزمدام استفاده کن ببین بهترمیشی لباس ...

مرسی خدا کنه برامنم خوب باشه مردم دیگه اینقدر دکتر رفتم ودرد کشیدم 😭😭بخدا از دردش مثل الان تا صبح خوابم نمیبره

از کجا خریدی شیافو؟؟ همیشه بشورم؟ آخه تا چند روز؟ خوب خوب شدی؟

شیاف والان بزن توگوگل یه چندشماره هست من ازعطاری گرفتم یکدفعه هم ازشیراز سفارش دادم عالیه دستورداره که چجورمصرف کنی

گاهی انسانم آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی خدا کنه برامنم خوب باشه مردم دیگه اینقدر دکتر رفتم ودرد کشیدم 😭😭بخدا از دردش مثل الان تا صبح ...

ژل بهداشتی بانوان هم خوبه فیروز خودتوبشور باهاش من خیلی حساسم حتی مهمان میادخونمون تودستشویی میرم زیرشکمم دردمیگیره

گاهی انسانم آرزوست
ژل بهداشتی بانوان هم خوبه فیروز خودتوبشور باهاش من خیلی حساسم حتی مهمان میادخونمون تودستشویی میرم زی ...

شیاف ماریانا زده بودم تکه تکه خارج میشد ازم یه چیزایی مثل پوست ببخشید 

ژل بانوان میزنم حالا برم فیروز رو هم بگیرم امتحان کنم

عزیزم عفونت ادراری شدید داری حتما برو آزمایش بده و آنتی بیوتیک‌مصرف کن

آره وقت نکردم برم دکتر هی امروز وفردا میکنم 

آخه از دکتر رفتنم خسته شدم بس که میرم جواب نمیگیرم

شیاف ماریانا زده بودم تکه تکه خارج میشد ازم یه چیزایی مثل پوست ببخشید ژل بانوان میزنم حالا برم فیروز ...

من ماریانااستفاده نکردم ولی چهل گیاهذمثل پوست ازم دفع میشدمیگه هموناکیست وعفونت تورحم هستش

گاهی انسانم آرزوست