2777
2789
عنوان

جاریم خیلی رفتارش مشکوک میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 83 پست
منم گفتم حالا بده اگه اندازه بود برمیدارم .ولی نمیخوام قبول کنم اصلا تن کردم بهم نمیومد و برام گشاد ...

ببین برای من پیش اومد خواهر شوهرم یه لباس فووووق مسخره که برای خودش ارزشمند بود فکر کنم 😂 رو داد بهم روم‌ نشد بگم نمیخوامش یا بگم خوشم ازش نمیاد گرفتم و آمادم که هر زمان پرسید که لباس چطور بود اینا بگم خیلی خوشگل بوده عزیزم ولی بهم تنگ بود دیگه نشد استفاده کنم گذاشتم وقتی که اندازم بشه هخخ 

اینم اینجور کرده بنداز یه گوشه لباسشو هر وقت دوباره قهر کرد پم دستت باشه بهش بدیش اگر باهاش خیلی رو دروایسی داری اگر نداری که همون اول راهی بهش بگو پوشیدم اندازم نبود ممنون از لطفت چند بار اینجوری دکش کن تا دیگه بخوره تو پرش این کارو نکنه هرچی بگی از جاریا بر میاد حالا خواهر شوهرا چون هرچی باشه خواهر شوهر هستن یه احترامی باید بینتون باشه ولی جاری رو پرو نکن

عزبزم اینجا همه میگن پس بده و بگو اندازت نیست و نگیر ازش شما اصرار داری زشته و نمیخوای گذشته رو بیاد بیاری و حرفای خودتو میزنی ....وقتی میخوای کار خودتو بکنی چرا تاپیک میزنی و مشورت میخوای  وقتی حرف حرف خودته و کار خودتو نیخوای بکنی و حرف کسیو قبول نداری؟؟

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم خیلی مشکوکه ، من به این چیزا اعتقادی نداشتم اما سالها بعد جدایی داداشم از زنش تو بالشتش که خون ...

اتفاقا بالشت نوزادی دخترش داد .اولین بار با یه کیف و یه کفش بعد گفت بالشت نوزادی میخوایم ماهم دادیم البته من کیف و لباس هم دادم 

عزبزم اینجا همه میگن پس بده و بگو اندازت نیست و نگیر ازش شما اصرار داری زشته و نمیخوای گذشته رو بیاد ...

من لباس پس میدم ولی میگم زشت نیست حرف گذشته رو بزنم؟؟؟میگم فقط پس بدم دستم نباشه که بعدا منتی سرم باشه 

پس میدم صبح زنگ میزنم بهش توضیح میدم لباس هم میدم دخترم براش ببره

بهترین کار.از همچین آدمی باید ترسید .بنظرم اگه خوراکی یا غذایی هم براتون فرستاد استفاده نکنید با توجه به چیزی که تعریف کردید خیلی مشکوکه

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
ببین برای من پیش اومد خواهر شوهرم یه لباس فووووق مسخره که برای خودش ارزشمند بود فکر کنم 😂 رو داد به ...

نه حتما فردا پس میدم .

خودمم همین کارو میخواستم بکنم .ولی مشکوک شدم به رفتارش که نکنه دعا داره .

جالب لباس برعکس کرده بود داد 

گفتم پارچه است کفت نه برعکس میزارم من کثیف نشه لباس .خیلی مشکوک بود 

اخه گفت نزار کسی بفهمه اصلا به خانواده شوهر نگو بین خودمون باشه .نمیدونم این چه رفتاری .حس میکنه من ...

واسه خودت ارزش قائل باش نزار هرجور میخواد در موردت فکر کنه و باهات رفتار شه ...خیلی محترمانه بگو همسرم خوشش نمیاد من لباس از کسی قبول کنم حتی شده خواهر خودم بهم لباس بده گفته نگیر ...بگو نمیخوام شوهرم بفهمه و ناراحت شه که بحرفش گوش ندادم ...شوهرم میگه هرزمان لباس خواستی بگو واست میخرم ...دوست دارم با سلیقه ی خودم لباس بپوشی نه سلیقه ی دیگران ...توپو بنداز تو میدون همسرت ...اگه نمیخوای ازت دلخور بشه ...اونکه نمیاد به شوهرت بگه چرا نمیزاری به زنت لباس بدم ...اینجوری دست و پاشو جمع میکنه ...اصلا حس بد گرفتم از جاریت ...نکنه دعا مینویسه روش بهت میده ...توروخدا بحرفم گوش کن ‌‌.مشخصه خیلی بی زبونی و رودرولیسی داری جلو بقیع

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
اتفاقا بالشت نوزادی دخترش داد .اولین بار با یه کیف و یه کفش بعد گفت بالشت نوزادی میخوایم ماهم دادیم ...

خیلی محترمانه بگو اندازم نشد ، تو سلیقم نیست ، خیلی لباس زیاد دارم بدون استفاده می مونه