beautiful2girl مدیر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 124 عنوان نامزدم مردمک چشمش بزرگ بود بهش گفتم | مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 21 پست گفت بیا کوچیکش کنم کوچیک کرد گفتم بزرگ کن بزرگ کرددیگه واقعا ترسیدم نکنه گل بکشه خدایی نکردهههه دیروز | 03:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
beautiful2girl مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 124 به نور نگاه کن مردمکت کوچک میشه به تاریکی نگاه کنی بزرگ میشه نور اتاق اونور بود لامپ این داشت تو چشمای من نگا میکرد
چوبکبارونی عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 7101 واقعا هووووففف خیالمو راحت کردی واقعا تورو خدا میتونی هم بزرگ هم کوچیک کنی آره ببین منظورت از کوچیک بزرگ همون گشاد کردن مردمک چشم دیگه آره؟ دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀 ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️
beautiful2girl مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 124 آره ببین منظورت از کوچیک بزرگ همون گشاد کردن مردمک چشم دیگه آره؟ اره بخدا من ی ی جایی خوندم اگ طرف معتاد باشه مردمک چشم بزرگ میشه
چوبکبارونی عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 7101 اره بخدا من ی ی جایی خوندم اگ طرف معتاد باشه مردمک چشم بزرگ میشه منم اینو شنیدم اما به هر حال من معتاد نیستم و میتونم این کارو بکنم😅 دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀 ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️
beautiful2girl مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 124 منم اینو شنیدم اما به هر حال من معتاد نیستم و میتونم این کارو بکنم😅 چطوری میکنی خب
چوبکبارونی عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 7101 چطوری میکنی خب چجوری بگم خب 😅توضیحش سخته دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀 ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️
beautiful2girl مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 124 چجوری بگم خب 😅توضیحش سخته خلاصه دست خودته هم مردمک رو کوچیک میکنی هم بزرگ آخه این ولش میکرد باز برمیگشت بزرگ میشدبعد دیدم کوچیک شده فکر میکنم سعی میکرده کوچیک نگه داره