2777
2789
عنوان

اگه همسرتون فوت میگردید حاضر به ازدواج با برادر شوهر میشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 75 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آدم با داداش خودش که ازدواج نمیکنه ، برادر همسر هم مثل برادر خودمه یعنی ما کلا دیدی غیر این بهش ندار ...

میتونه ادم کمک خرج بده بهشون یا یه جاهایی کمک کنن پدرسوهر و خانواده شوهر وقتی زن بچه داره ولی اینکت ازدواج کنن نه

بگو بی شوهر میموندیم می مردی زندگی یه جونم خداب کردی

هر روز خوشگلتر از قبل میشه استوری می‌زاره کلا از این رو به اونرو شده 

شوهر سابقش وضع مالی خوبی نداشت 

عکس که می‌زاره مرده جای پسرشه انگار 

خودش خیلی سنش بالا میزنه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ; بی باک تر از آهو,آرام ترم از شیر...هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر ; رنج از پی رنج آید,زنجیر پی زنجیر...

بیچاره خالت

آره طفلی پیشونیش سیاه بود

بچه اولشو حامله بود شوهرش فوت کرد.

دومی سه سالش بود شوهرش فوت کرد.

با فقر و بدبختی بچه هاشو به دندون کشید.همون بچه ها هم ولش کردن

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا

وایییی یعنی همگی اینقدر از دست شوهرانتون سیر هستیییید که یک نفر بر نگشت بگه دور از جون خدا نکنه برای همسرم اتفاق بیفته.بعد اگه خواست توضیح بده....ولی کلی میگم وقتی یکی دو تا بچه دارین ایا به غیر از برادرشوهر کسی حاضر میشه با بودن بچه کنار شماها زندگی کنه.و اینم نگید نه ازدواج نمیکنم که دروغه به هر حال نیاز هست ولی بچه هارو چکار باید کرد

آدم با داداش خودش که ازدواج نمیکنه ، برادر همسر هم مثل برادر خودمه یعنی ما کلا دیدی غیر این بهش ندار ...

خیلی بده خیلی .

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ; بی باک تر از آهو,آرام ترم از شیر...هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر ; رنج از پی رنج آید,زنجیر پی زنجیر...

وایییی یعنی همگی اینقدر از دست شوهرانتون سیر هستیییید که یک نفر بر نگشت بگه دور از جون خدا نکنه برای ...

نه

من میگم خدا یکی عشق یکی😂😂

کاملا هم جدی ام تو این زمینه 

اصلا به نظرم اخلاقی نیست وقتی همسرت فوت کرده کسیو جاش بیاری.اگه خودمم بمیرم و همسرم زن بگیره ایشالا خودشم بیاد پیش من😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨