2777
2789
عنوان

چگونه مخ پسر مذهبی بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 24 پست
خوشت اومده خب ببین چه راهی رو رفته تو هم اون راه رو برو خودتو تغیر بده که شاید جذب شد

نگاه میکنه ولی نمیاد جلو ...

هنوز کامل مخش زده نشده 

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درکل بهت بگم پسرا جنس دخترها رو خوب تشخیص میدن اگر واقعا مذهبی باشه هرکاری کنی هم سمتت نمیاد چون برای ازدواج میدونه مناسبش نیستی 

اگر مذهبی نما باشه هم باهات اوکی میشه ولی قصد اونم سرگرمیه چون باز برای ازدواج همچین دختری نمیگرین با این خودشونم همچین ادمی هستن

پس کلا ارزش نداره بنظرم

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر

درکل بهت بگم پسرا جنس دخترها رو خوب تشخیص میدن اگر واقعا مذهبی باشه هرکاری کنی هم سمتت نمیاد چون برا ...

چجوری جنسشو میفهمن؟

چجوری جنسشو میفهمن؟

میفهمن دیگه بلاخره من داداشم پدرم نامزدم همه اقا هستن و وقتی ازشون پرسیدم یا برام تعریف کردن میگن یه دختر از صد فرسخی داد میزنه چطوره

چیزیه که توی روانشانسی هم هست راجب آقایون

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر

میفهمن دیگه بلاخره من داداشم پدرم نامزدم همه اقا هستن و وقتی ازشون پرسیدم یا برام تعریف کردن میگن یه ...

یا خداااا😂😂

ترسناک شد

یا خداااا😂😂ترسناک شد

خودت مذهبت شله؟ اگ شله ک ولش کن پسره رو دامنش آلوده نکن، پسره از ایناس ک مادر براش زن پیدا میکنه تو مراسم روضه، پس اذیتش نکن بچه رو، اینا مستقیم میرن سراغ ازدواج، خودتو خراب نکن میگن کبوتر با کبوتر باز با باز