2777
2789
عنوان

چرا انقدر بعضی از دخترا خر و احمق و ساده ان🥴🤦🏽‍♀️🤔🤔❓

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 21 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دوستی هم داشتم انقدرزیبابودانقدرپولداربودن همه عملی انجام داده بود چندسال بایه پسری رفیق بودوقصدازدواج همیشه ازش تعریف میکردمن میگفتم خدایا این پسروببینم چه شکلیه فکرکن دخترقدبلندسفیددماغ عملی پوستش بدون هیچ لک موهابلند بعدپسره رودیدم خداشاهد افتضاح یه مرد چهل وپنج ساله لاغرلاغرسبیلو سیاه قدشم 160

گاهی انسانم آرزوست
مثلا بتونيم نقطه ضعف كسيو بفهميم

طرحواره و نقطه ضعف فرق داره

تو نمیدونی کی طرحواره بیدار میشه

اصن نمیدونی چجوری ممکنه بیدار بشه

مثلا شما شاید تو بچگیت از پدر و مادرت کتک میخوردی

الان با یه مرد خشن که وارد رابطه میشی چون اون حس قدیم رو در تو ایجاد میکنه حس امنیت میکنی باهاش و رابطه رو باهاش ادامه میدی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

منم خیلی حرص میخورم میبینم 

یه دختری بود باباش خیلی پولدار بود خودشم دندونپزشکی آزاد میخوند ماشین خیلی خوب داشت خیلی هم شیک و زیبا بود با یه پسری رفته بود تو رابطه ۳ سال از خودش کوچیک تر و از یه خانواده ی فقیر اما مثلا فقیر خوب و ساده دل هم نبود لاشی بود طرف حسابی ازش سواستفاده میکرد میرفتن بیرون خب فقط دختره خرج میکرد میرفت دانشگاه دنبالش پسره که ماشین نداشت یا مثلا ماشین شو میداد دست پسره چند روز کامل از اونور بهش خیانتم میکرد من شنیدم گفتم خدایا پولو دادی کاش یه مغزم بهش میداد حداقل 

چیز خورش کردهوگرن این حجم از خریت رو برنمی تابم

اره واقعا فکر میکنم دعا نوشتن واسش...چون مادر پسره هم خیلی تو کار دعا و موکل و این حرفاس...

جدید نیستم دوستان😐💔💔💔