2777
2789
عنوان

چرا اینایی که کامپوزیت کردن دهنشون بو میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کردم تو رو خدا نگو الان وسواس بوی دهان هم میفته تو ذهنم

نه خیلی ها هم نمیگیرن 

بستگی به جنس کامپوزیت و مراقبت ازش داره 

چکاپ هم کن دندون خراب نداشته باشی

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

نه والا...کن تقریبا هفت ساله کامپوزیت کردم..اکه بهداشت رو رعایت کنن. مسوتک و نخ دندون بکشن و هر چند ماه یکبار پالیش انجام بدن بو نمیده اصلا... من خودم خیییلی خییلی روی بو حساسم. ولی تاحالا متوجه بویی نشدم...

جدید نیستم دوستان😐💔💔💔
دیر ب دیر مسواک میزنن ن سفید فک میکنن نیاز نبس بزنن منم این مشکل بعضب حاها دارم

وای چقدر بد من ارایشگرم فکر کن لیف ابرو میخواست برام انجام بده دقیقا تو صورتم بود خیلیم حرف میزد واقعا عذاب کشیدم

دوستم کل دندون سفید بعد بین دندونا جرم سبز گرفته انگار لجنه ولی ی نفر دیگه دیدم خیلی زیبا بود

اییییییی

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
منم کردم تو رو خدا نگو الان وسواس بوی دهان هم میفته تو ذهنم

نگران نباش اگه به بهداشت دهانت میرسی بو نمیگیره فکر کنم مسواک و نخ دندون و دهانشویه نمیزنن خیلیام تازگیا مشکل معده دارن

وا من کامپوزیت کردم چندین سال میگذره شوهرمم ادم وسواساگه بو میداد تا حالا صد بار طلاقم میداداونا جای ...

اره دقیقا... بعضیا فکر میکنن چون رنگ دندونشون سفیده دیگه نیاز نیس مسواک بزنن..و خب طبیعتا بوی بد میگیره دهنشون..

جدید نیستم دوستان😐💔💔💔