2777
2789
عنوان

چیکار کنم خیانت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 27 پست
همینو بگو! هی میگم مردا جنبه ندارن امتحان نکنین! کو گوش شنوا 😂

دیگه بر همگان روشنه اینا گول میخورن😂

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوریه برنامه اش?

خب ازگوگل دانلود میکنی  یه کدمیدی به گوشی طرف مقابل تمام برنامه های گوشیش هک میکنی به همه چی دسترسی داری حتی میتونی صدای اطرافوبشنوی بدون اینکه کوچکترین شکی کنه

خب ازگوگل دانلود میکنی یه کدمیدی به گوشی طرف مقابل تمام برنامه های گوشیش هک میکنی به همه چی دسترسی ...

سبحان الله دختر😂🧡

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
باید مطمئن بشم اعصاب خوردی نداره اگه پا بده طبلق میگیرم میرمولی بمونم بچه بیارم بعد بفهمم ادم نشده چ ...

تو تاپیکای قبلم یه جور میگی بجه بیارم،خیلی ساده گرفتی ،حتی اوردن گربه هم به این راحتیا نیست.اولا بچه اوردن خودش سخته فکر نکن امشب اقدام میکنی فرداش بارداری.چه بسا آدمایی تو خوده همیت سایت سالهاست اقدام کردن و بیفایده..دوما با این حالت نمیتونی تا خود صبح بجه داری کنی  .وشیر و پوشک ورسیدگی و...تو الان اون توچهی رو میخوای دوباره تجربه کنی که همسرت موقع پشیمونی و خیانتش بعت کرده و یه جورایی داری شرطی میشی.نکن گل من

.بشین اگه همسرت کاری هست و با شخصیت  و صالح هست زندگیتو بکن خدارم شکر کن .دو دستی تقدیمش نکن به دیگران میگه بشین خونه ملکه باش زورت اومده کاش میگفت دو شیفت کار کن تا قدرشو میدونستی

هر لحظه خدا را شکر💙