2777
2789
عنوان

نوار بهداشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 20 پست

برا من مامانم میخرید یبار یادش رفته بود خیلی بهم بد گذشت شهرمونم کوچیک مگه میشد خودم بخرم خجالت کشیدم بهش بگم کلا باهام حرف نمیزد فقط نوار میخرید و آشغالارم وقتی من نبودم از سطل برمیداشت 

الان ولی شوهرم برام میخره آشغالارم تو کیسه مشکی میزارم داخل آشغالا میبره میندازه بیرون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خجالت داره مگه؟ خلقت زنه‌ دیگ من نمیفهمم چرا باید خجالت بکشیم چرا‌ باید بزاریم تو پلاستیک مشکی

الان ک قشنگ راحتم شوهرم میخره اونم وقت نکنه بخره خودم میرم میخرم تو پاکت مشکی هم نه هرچی بود میزارم مگه مواد مخدره زمان ما سخت بود محیط بسته اوضاع جامعه بسته اینجوری راحت نبود

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

ولی من پدر مادرم جدا شدن و با پدرم زندگی میکنم همیشه پدرم خودش چندتا بسته نوار بهداشتی برام میگرفت 

الانم که ازدواج کردم همسرم خودش برام میگیره 

اتفاقا چند شب پیش به همسرم گفتم ناراحت نمیشی از اینکه نوار میگیری گفت نه این یه چیز عادیه دیگران بد جلوه میدن 

حتی همسرم میگه سوپرمارکتی گفت بزارم تو نایلون مشکی گفتم نه نیازی نیست اصلا

شوهر چیزای دقیق تری میبینهنواربهداشتی چیه دربرابر اونا که خجالت میکشی

اون ک اره ولی هی میگم بدش نیاد چندشش نشه حالا دوتا پاکت میزارم

برا ماه رمضون پریود میشیدیم مامانم بازم بیدارمون میکرد ک پدر و برادرم نفهمن ک پریودیم!الان والا چقد خوب پدرا میدونن خودشون میخرن!ما چ نسل بدبختی بودیم