2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان نامزدم دوسم داره دوسش دارم اندازه دنیا نه میتونه ولم کنه نه میره 

دو دله بدجور 

میگه بخشیدمت ولی راجع ازدواجمون هیچی به هیچی🖤

من اگه همون بار اولی که تهدید شدم خانوادم پشتم بود هیچوقت رو به پلیسی نمینداختم که کارمو حل کنه🖤

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

من‌عوض شدم

همه چیو جبران کردم

حق الناسو جبران کردم

تموم گذشتمو بستم گذشتم کنار

آدم جدیدی شدم خدا خیلی کمکم کرد برام معجزه کرد

ولی انگار دیگه روحم🖤

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

الان نامزدم دوسم داره دوسش دارم اندازه دنیا نه میتونه ولم کنه نه میره دو دله بدجور میگه بخشیدمت ولی ...

تو باید میرفتی اداره پلیس

یعنی کلانتری پلیس فتا و‌..

نه اینکه بری فقط پیش یه پلیس بگی نجاتم بده

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  

این شد که من امروز یه افسردم که هفته ها از اتاقش بیرون نمیاد

خواهرانه یچیزو بگم

نوجوانی بابن کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی

هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میاد

خواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین

بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون 

تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤

تموم شد🖤با اشک همه شونو براتون نوشتم

من قبلا افسردگی داشتم خوب شدم فردا بهت میگم چکار کردم

ممنون عزیزدلم

این شد که من امروز یه افسردم که هفته ها از اتاقش بیرون نمیادخواهرانه یچیزو بگمنوجوانی بابن کمبود محب ...

دقیقا کارایی که برای دخترم خواهم کرد .نه مادر بلکه رفیقش میشم

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم