2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خانما ما یه ساله ازدواج کردیم ..اوایل هفته ایی دو سه بار راب*طه ج*ن*سی داشتیم ..حدود ۶ ماهه شایدم بیشتر.. که نهایت ماهی یبار دیگه تهههه  تهش ماهی دوبار ۲ بار شاید..راب*ط*ه داشته باشم اونم بلکه خودم پیش قدم شم ..میخواستم بپرسم از نظرتون عجب نیست؟؟؟نکنه مشکلی چیزی داره چرا حس ج*ن*سی نداره نرماله😐😐

سلااام چراااا.خووودت تلاش کن ...یعنی اگه تلاش کنی جلو تلاش کردنتو میگیره؟؟؟چی باعث شد همچین فکری کنی ...

راستش خلاقیت خاصی ندارم دقیقا پارسال ۴ اذر با دعوا و منت رفتم اسم نوشتم گواهی نامه بد کلا از ماشینم هیچ نمیدونستم ۱۳ جلسه رفتم از شانس منم مربی یکم نا بلد بود دیگه خوب یاد نگرفتم اون موقع ماشین مدل پایین داشتیم همه گفتن تمرین کنی خوب میشی اشکلاتت برطرف میشه هی گفتم گف نه با این نمیشه نمیتونی دندش فلانه کلاج فلانه گفتم باشه ۹ بار رد شدم از شهری بد ول کردم الان ۶ ماهه عوض کرده ماشین خوب گرفته مدل بالا یبار نگفت بریم یاد بدم یا پول نداد برم دوباره امتحان بدم  چند بار بهش گفتم یادم بده از سرش بازم کرد امشب گفتم نمیخوای من پیشرفت کنم یا چیزی یاد بگیرم سکوت کرد گفتم میترسی من بخواسته هام برسم سکوت  کرد انگار مچشو‌گرفتم گف نه گفتم اگه اینجور نبود خیلی وقتا وقت ازاد داری تعطیلی میتونستی بیاری اشکلاتمو برطرف کنم سکوت کرد و فهمیدم میترسه از اینکه من چیزی یاد بگیرم😭😭خیلی حالم بده برا همچین چیز کوچکی حمایتم نمیکنه

ببین خانما ما یه ساله ازدواج کردیم ..اوایل هفته ایی دو سه بار راب*طه ج*ن*سی داشتیم ..حدود ۶ ماهه شای ...

عاشق نیس 

اگه ازم بپرسی بهشت رو این زمین کجاست از اینجا بهت میگم🕋😍🤍💯

راستش خلاقیت خاصی ندارم دقیقا پارسال ۴ اذر با دعوا و منت رفتم اسم نوشتم گواهی نامه بد کلا از ماشینم ...

عزیززز دلم ..این چه حرفیه اینجوری راجب خودت نگووو..وای اتفاقا منم ۹ بار گواهینامه رد شدم تا قبول شدم نمیدونم شایدم بیشتر🤣ولی من بدون اینکه به کسی بگم پول جمع کردم و ۸  جلسه با مربی جلسه برداشتم و ترسمو گذاشتم کنار و الان در حد خودم فوق العاده رانندگی میکنمممم.....اینقدر خودتو سرزنش نکن لطفا سعی کن از نظر مالی استقلال پیدا کنییی هرکاری میشه کرد آنلاین شاپ ...آرایشگری..هرچی هرچییی که بشه پول در اورد یه سال فقط سخته فقط یه سال و بعدش تمااام.تا وقتی که استقلال مالی نداشته باشی هیچ به هیچه.چند سالته؟؟؟بچه داری؟؟

عزیززز دلم ..این چه حرفیه اینجوری راجب خودت نگووو..وای اتفاقا منم ۹ بار گواهینامه رد شدم تا قبول شدم ...

استعداد خاصی ندارم من سواد درست حسابیم ندارم‌  .

من مشکلم پوله الان حتی بزور خورد خوراک واجبمونو فراهم میکنیم زیر سایه ولخرجیای اقا .

اخه شوهر تو ماشین میداد  این ماشین نمیده دست ادم که

استعداد خاصی ندارم من سواد درست حسابیم ندارم‌ .من مشکلم پوله الان حتی بزور خورد خوراک واجبمونو فراه ...

عزیز لم.. میدونم واقعا سخته منم شوهرم با رفتار و اخلاقش خیلی به روحم لطمه میزنه درکت میکنم واقعا آدم حس ناامیدی بهش دست میده...چندسالته ..یه کاری باید بکنی نمیشههه اینطوری مثلا برفرض اگ دست پخت خوبی داری میتونی غذا خونگی درست کنی بفروشی با تبلیغ تو دیوار و خیلی کارای دیگه میشه کرد

عزیز لم.. میدونم واقعا سخته منم شوهرم با رفتار و اخلاقش خیلی به روحم لطمه میزنه درکت میکنم واقعا آدم ...

با خانوادش تو‌ی خراب شده هستم بگم میخوام کار کنم میگن نمیخواد بچه ۳ ساله هم دارم پیش کی بذارم .

من چیز زیادی نمیخوام که میتونست هفته ایی دو‌سه ساعت ببرتم رانندگی مگه خواسته زیادیه بخدا ولخرجو از اون زنا نیستم بگم ژل و ناخن  و نمیدونم رنگ و ارایشگاه و‌فلان ماهی یبار نیرم اصلاح یبارم اپیلاسیون اونم کل بد نه ک سرجم دوتاش میشه ۲۰۰ هزار . خب ماشین خریده قسطی منم دارم سختی میکشم تا پول ماشینو‌بده از شکمم لباسم میزنم ینی حق استفاده ندارم دلم اتیشه دعا کن بتونم گواهی نامه بگیرم

امید وارم ❤️

خوشگلم تو تلگرام و یوتیوب میتونی هنر دست یادگیری اوقات فراغتت شده روزی یکی دوساعت لطفا بهش فکر کن حتی میتونی از تو خونه ازش کسب درآمد کنی...یه موضوع تلخ اینه که شاید اخلاق بد شوهرامون هیچوقت درست نشه💔