2777
2789
عنوان

دخترا بیاید یه سوال فوری دارم🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 57 پست
نه بی حیا نیست ولی مادهه هفتادی ها ب مادرمون هم رومون نمیشد بگیم

والا من ده هفتادی هستم 

اصلا اینجوری نبوده 

من چرا باید بابت اتفاق طبیعی که تو بدنم رخ میده خجالت بکشم من میرسم سوپری او مستقیم میگم پد میخوام 

خجالتم نداره 

خواهشا مبنای حیا و رو این مسائل نذارید🙏

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من ده هفتادی هستم اصلا اینجوری نبوده من چرا باید بابت اتفاق طبیعی که تو بدنم رخ میده خجالت بکشم ...

برا من اینجوری بود خجالت می‌کشیدم مجردیام از داداشام از اینکه خودم برم سوپری ،اماالان ک ازدواج کردم شوهرم نباشه خودم میرم میگیرم

برا من اینجوری بود خجالت می‌کشیدم مجردیام از داداشام از اینکه خودم برم سوپری ،اماالان ک ازدواج کردم ...

❤️❤️

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔

[QUOTE=362786553]اره گفت چرا نخوابیدی گفتم یچیزی می‌خواستم گفت چی مثل بز نگاش کردم هیچی نگفتم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦 ...[/QUOTE

یه چیز طبیعیه 

چرا باید خجالت بکشی؟

چرا زن ها باید خجالت بکشن و در مواقعی ترس!

تو تبلیغات تلویزیونی هست بعد برای خریدش خجالت می‌کشی 

حیا رو واقعا تو این مورد می‌بینید؟

به پسرم نمیگم اصلا نفهمه پس فردا زن گرفت درک نکنه زن شو   اصلا نفهمه پریودی رو!

یه دوره کلا تو فروشگاه ها یه جایی میذاشتن که دید نباشه پلاستیک مشکی اما الان هم تبلیغ می‌کنند و هم او فروشگاه گاهی تبلیغ به صورت پوستر میذارن و پلاستیک مشکی مثل قدیم نیست

بقیه مخالف حرفم هستین به هر دلیلی لطفا ریپلای نکنید جز استارتر

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
[QUOTE=362786553]اره گفت چرا نخوابیدی گفتم یچیزی می‌خواستم گفت چی مثل بز نگاش کردم هیچی نگفتم🤦🏻‍♀️ ...

چون اولین بار بود خیلی سخته بود بهش بگم تاحالا پیش نیومده بود که اینجوری بشه ولی راست میگی اون خودش میدونست که من حتی مستقیم هم نگفتم ولی خودش فهمید.من چرا خجالت بکشم😶

چون اولین بار بود خیلی سخته بود بهش بگم تاحالا پیش نیومده بود که اینجوری بشه ولی راست میگی اون خودش ...

درکت میکنم که با توجه به شرایط برای اولین بار نتونی راحت باشی ولی به خاطر این خودتو اذیت نکن

الانم استراحت کن اگه درد  داری مسکن بخور یا با یه پارچه پهلو هاتو ببند تا گرم بیوفته 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
مرسی عزیزم بابت راهنماییت❤️🥰

خواهش میکنم جانم

زیاد ذهنت رو درگیرش نکن به فکر حالت تو این دوران پریودی باش