2777
2789
عنوان

باورم نمیشه از یه پسر کوچیک تر از خودم خوشم اومده😑😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2440 بازدید | 161 پست
اکسم ۳۳ سالششش بودددددددینی بفهمه بعد اون رفتم با یه بچه ۱۸ ساله .....

ببین جلوی چشممن کسایی که حتی یه سال بزرگ تر بودن یا شوهرش خیانت کرد یا همش به زن میگه مادربزرگ یا طلاق 

آخر عاقبت ۸۰ درصد خوب نمیشه اون ۲۰ درصد خیلی شانس بیاری جزوشون باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین جلوی چشممن کسایی که حتی یه سال بزرگ تر بودن یا شوهرش خیانت کرد یا همش به زن میگه مادربزرگ یا طل ...

اقا نگو تورو خدا قلبم میشکنه واقعا ینی چی مادر بزرگ🥲

قبول دارم زنا زودتر شکسته میشن ولی خب همون دختر یه روزی ارزوی خیلیا بوده ....

واقعا بعضیا بی ذاتن🥲😔

به اوج حماقتش فکر کن 

پد‌فیل نباشیم 🙌🏻🙌🏻

با تچکر

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

منم از یه پسر یک سال کوچیکتر از خودم خوشم اومد. حتی پیشنهادم داد ولی زدم تو دهن احساسم و ردش کردم

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

کلا حد وسط نداری یا از این ور بوم میفتی یا ازاون ور بوم😁

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭

3 سال اختلاف سنی زیادی نیست عزیزم

ولی هم شما و هم اون سنتون کمه واسه توی رابطع رفتن

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

با بابا بزرگ رل زده بودی؟!😂

نه به اون شوری شوری نه به این بی‌نمکی

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷