منوممدشماوهمه مدیر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 2871 عنوان مهمون دارم نمیرن فردام شیش صبح نوبت دکتردارم😭 | مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 53 پست جالب اینجاس دورهم جمع شدیم خمیازه میکشیم همه،خمیازم مسری😐💔خونمم مرتب نکردم😭 منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘 دیروز | 02:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منوممدشماوهمه مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 2871 وای به دل خجستت.کی هستن؟من که هرجا برم صاحب خونه مرغه از ۱۰ چرت میزنه ۱۱ خابه یکی ازآشنا هاوهمسرشبخدا جون بهم نیس منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘
منوممدشماوهمه مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 2871 بجو رخت خواب بیارم بمونید شب همینجا صبح منم نوبت دکتردارم گفتم ،گفتن ن میریم😭😂 منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘
منوممدشماوهمه مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 2871 نمک بپاش تو کفشش .میگن دلش شور میزنه میره میترسم متوجه شن😐 منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘
دل_بر_جان_۱۳۶۴ عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 40 مرسی عزیزم زنده باشیواقعا ازبس شستم پذیرایی کردم جون بهم نیس اخی عزیزم واقعا خدا قوت منم اکثرا اوقات همچین مهمانایی دارم حتی کمک نمیکنن ادم حس میکنه دور از جون کلفتهمن با خودم قرار گذاشتم دیگه مهمانی که این رفتار رو داره تحویل نگیرم که نیان
منوممدشماوهمه مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 2871 خب چرا نشستن حرفم نمیزنید؟ اخه چقدر حرف😐فیلم میبینن الان،بس نشستن فیلم گذاشتیم😂😐 منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘
منوممدشماوهمه مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 2871 احتمالا قصد دارن بمونن منتظرن جاپهن کنی خاستم پهن کنم گفتن میریمممم نههه منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘
منوممدشماوهمه مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 2871 واقعا چقد بیشعورن هعی خواهر من دلم نمیاد فحش بدم ولی خستم واقعا منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘
منوممدشماوهمه مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 2871 بی کاری میخواستی چی کار الان ادم اگه بتونه شام و ناهار خودش بگردونه هنر کرده اخه اینا خیلی خوبی داشتن واسمون همسرم گفت یبار دعوتشون کنیم جبران شه منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘
منوممدشماوهمه مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 2871 اخی عزیزم واقعا خدا قوت منم اکثرا اوقات همچین مهمانایی دارم حتی کمک نمیکنن ادم حس میکنه دور از جون ک ... الهی عزیزم تنت سالم باشه...واقعا مهمونی دادن ظلمه💔 منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘
منوممدشماوهمه مدیر استارتر عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 2871 نه بابا خیلی کم بریز . من اینو شنیدم نمیدونم🥲 منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘
دل_بر_جان_۱۳۶۴ عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 40 الهی عزیزم تنت سالم باشه...واقعا مهمونی دادن ظلمه💔 عزیزمی همچنین شما گلم اره واقعا حالا بعضی ها خیلی خوبن مدام کمک میکنن کارا سبک میشه ادم بسختی نمی افته.