2777
2789
عنوان

بیاید بگم مادرشوهرم چیکار کرد شما بودید چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 28 پست

جاریمم همین مشکلو داشت ۱۹ سال می خواست ثابت کنه مادرشوهرم دو روئه نمی تونست شوهرش باور نمیکرد تا اینکه تازگیا برادرشوهرم یخورده جلو مادرش وایستاده که اونم مادرشوهرم هی میگه زنش فلانه بیساره 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
میبینی اینجوری هست یا باهاش نرو خرید یا نظر خواست بگو خودت انتخاب کن نظری ندارم‌ ک بهونه نداشته باشه

دقیقا همینکارو میکنم ولی موضوع یچیز دیگس

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم چیزی نگفتم کل راه اصلا حرف نزدیم یروز بعدشم حرف نزدیم الان قهریم ولی حرف میزنیم شوهرم اصلا باورن ...

ببین شوهرت کامل میدونه مادرش کرم دارع اما از اونجایی ک واس مادرشون جون میدن نمیخوان قبول کنن رفتار مادرشون زشته.توام دیگه با شوهرت در موردش بحث نکن‌.بیخیال باش حرص بخوری فقط خودتو داغون میکنی

ببین شوهرت کامل میدونه مادرش کرم دارع اما از اونجایی ک واس مادرشون جون میدن نمیخوان قبول کنن رفتار م ...

الان میگه هفته دیگه دوباره بریم بخدا حالم بهم میخوره میرم اونجا

سعی نکن چیزی رو به کسی ثابت کنی چون نمیتونی آخرش تو خراب و بده میشی سیاست داشته باش دقیقا مقابله به مثل کن جلو شوهرت خیلی با مامانش خوب باش اصلا بدش و نگو خودتو شیرین کن جلو شوهرت ولی وقتی اون نیست بی محلی کن به مامانش دقیقا مثل خودش حالش گرفته میشه

سعی نکن چیزی رو به کسی ثابت کنی چون نمیتونی آخرش تو خراب و بده میشی سیاست داشته باش دقیقا مقابله به ...

ولی بحث اینجاس که اگه اون به شوهرم بگه زنت پشت سر تحویلم نمیگیره شوهرم باور میکنه من بگم نه

ولی بحث اینجاس که اگه اون به شوهرم بگه زنت پشت سر تحویلم نمیگیره شوهرم باور میکنه من بگم نه

توام مهم نباشه برات جلو شوهرت همش احترامشو بزار قربون صدقش برو وقتی تنها شدین محل سگ نده اگه شوهرت اعتراضی کرد بگو خودت که میبینی چقدر احترام نیزارم و دوسش دارم 

منم چیزی نگفتم کل راه اصلا حرف نزدیم یروز بعدشم حرف نزدیم الان قهریم ولی حرف میزنیم شوهرم اصلا باورن ...

بهترین کار اینه کشش ندی و چیزی نگی چون حرفی بزنی الان خودت بده میشی و همسرت باور نمیکنه و میگه داری عروس بازی در میاری

تو زندگیم بدترازاینارودیدم و هزارتا راه امتحان کردم بهترین راه اینه ب هیچ عنوان خودتو خراب نکنی از مادرش حرفی نزن

بدشو نگو

مثلا میتونستی همونموقع ک مادرشوهرت باهات سرسنگین بود تا شوهرت میومد با لبخند میگفتی مادرجون تحویل نمیگیری

یا مادرجون چندبارصدات کردم جواب ندادی

یه کاری کن همسرت خودش متوجه کارای مادرش بشه و ببینه

چون شما بگی هیچ فایده ای نداره فقط رابطتون سرد میشه

چون تو از مامانش بد بگی باور میکنه اگه همش خوبیشو بگی باور نمیکنه

بخدا تجربه کردم ک میگم

منم مشکل شما رو داشتم ولی به روش خودم حلش کردم

روشتوتو میشه به منم بگید