2777
2789
عنوان

مشکلتون بگید دعا و نذر و ذکر بهتون معرفی کنم به امید خدا حل بشه🌾

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 171 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای فردا چکار هایی میتونم انجام بدم

شهادت امروز بود عزیزم فردا دیگه تمومه 

اما کارایی بهت گفتم فردا هم انجام بده فرقی نداره کی باشه مهم نیت و حاجتت و نذرته

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

میشه واسه بارداری بهم دعا یا چله معرفی کنی؟

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...🌱👼🏻♡خدا با تمام وجودم دلم میخواد مامان بشم😔خدایا خودت دیدی چقد شکستم چقد نابود شدم💔😭کی میخوای جاشو سبز کنی؟؟؟؟؟خدایا توروخدااااااااااا🥺😩میشه برام دعا کنید مامان بشم؟🥺

میشه واسه بارداری بهم دعا یا چله معرفی کنی؟

توی تاپیک و پست ها نوشتم 

میتونید نذر اسم فرزندان اهلبیت کنید مخصوصا علی اصغر و رقیه 

کتاب ریحانه بهشتی بخونید و عمل کنید

میخواید اقدام کنید یا برای بچه دار شدن مشکل دارید؟؟

اگر مشکلی هست تا ی چیز مجرب معرفی کنم

عزیزم برای ما مشکل مالی پسش اومد اینکه یجورایی سرمون کلاه رفته هرچی برای فسخ قرارداد با اون طرف حرف زدیم موافقت نکرد کارمون به شکایت رسید یه دعای ذکری معرفی میکنی من بخونم پولمون‌ برگرده دلم آشوبه 😭

🌸🩷🪽A:S
توی تاپیک و پست ها نوشتم میتونید نذر اسم فرزندان اهلبیت کنید مخصوصا علی اصغر و رقیه کتاب ریحانه بهشت ...

مشکل که نمیدونم شیش ماه پیش سقط کردم الانم دوماه اقدامم باز 

اره توروخدا هرچی که میدونی بهم بگو 

پنج روز دیگه موعدمه هفت بسته نمک نذر حضرف فاطمه کردم و اش رشته که اگه حاجتمو بده و باردار باشم روز مادر اش رشته نذری بدم

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...🌱👼🏻♡خدا با تمام وجودم دلم میخواد مامان بشم😔خدایا خودت دیدی چقد شکستم چقد نابود شدم💔😭کی میخوای جاشو سبز کنی؟؟؟؟؟خدایا توروخدااااااااااا🥺😩میشه برام دعا کنید مامان بشم؟🥺

عزیزم برای ما مشکل مالی پسش اومد اینکه یجورایی سرمون کلاه رفته هرچی برای فسخ قرارداد با اون طرف حرف ...

اول توکلت بر خدا باشه ان شاءالله درست میشه

ذکر یا فتاح تا میتونی بفرست

صلوات و ذکر لا حول ولا قوة الا باالله 

۱۴۱ بار ذکر یا منان

۱۲۹ بار تا ۴۰ روز یعد نماز صبح ذکر یا لطیف

و چله سوره واقعه و حشر و ناد علی

در اخر هم چله زیارت عاشورا اگر میتونی به روش حق شناس که معجزه میکنه برای مشکلات خیلی تنگ کارسازه

اگر نمیتونی چله زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام بردار و از ته قلبت به امام حسین توسل پیدا کن و ازش کمک بخواه

جواب میگیری صددرصد

مشکل که نمیدونم شیش ماه پیش سقط کردم الانم دوماه اقدامم باز اره توروخدا هرچی که میدونی بهم بگو پنج ر ...

پیشنهادم بهت چله زیارت عاشورا به روش ایت الله حق شناس هست شک نکن اگر درست انجامش بدی حاجت های خیلی خیلی سخت بهت میده

نیوا جان شب وفات خانم ام البنین یک کاری بگو انجام بدیمچه سفره نذر کنیم برای سال آینده؟ معجزه میخوام ...

عزیز شما ۱۴ هزار صلوات میتونی نذر حضرت ام البنین کنی
یا ۵ تا حمد
یا ۱۰۰ ایت الکرسی یعنی هر تعداد میتونی فقط ایت الکرسی نذر ایشون و فرزندشون حضرت عباس
همچنین نذر سفره و روضه خونگی برای فرزندشون حضرت عباس
و ایشون به مادرشون قسم بده و مادرشون به ایشون قسم بده
و نذر کن مقداری پول یا غذا به ایتام یا فقرا به نیت این دو بزرگوار
ان شاءالله حاجت روا میشید

پیشنهادم بهت چله زیارت عاشورا به روش ایت الله حق شناس هست شک نکن اگر درست انجامش بدی حاجت های خیلی خ ...

میشه برام توضحیش بدی که چه طوره؟