2777
2789
عنوان

مشکلتون بگید دعا و نذر و ذکر بهتون معرفی کنم به امید خدا حل بشه🌾

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 171 پست
خواهش میکنم بعد نماز صبح هم روزی ۱۲۹ مرتبه ذکر یا لطیف بگو

عزیزم واسه ازدواج چی باید خوند

۲۹ سالمه خیلی نگراانم خیلی. چند ماه دیگه ۳۰ سالم میشه هر وقت یادم میفته که مجردم هنوز تپش قلب میگیرم

چله یس

چله حشر

چله طه.

چله روززی ۴۰ بار سوره توحید

نماز جعفر طیار دو هفته هر روز 

ذکر یا لطیف ۱۲۹ بار بعد از نماز

یه مبلغی نذر امام رضا کردم 

نذر امام حسین 

ولی هنوز هیچی 

خیییییلی دلم شکسته مگه میشه یه ازدواج خوب به صلاح آدم نباشه 😪 پس مجرد موندن و به گناه افتادن به صلاحه حسرت خوردن و طعنه اطرافیان 😭

خدایا به دادم برس

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد 🥹🥰 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عزیزم واسه ازدواج چی باید خوند۲۹ سالمه خیلی نگراانم خیلی. چند ماه دیگه ۳۰ سالم میشه هر وقت یادم میفت ...

نگران نباش عزیزم مطمن باش سر موعدش خدا جواب دلت میده گلم ولی شاید به صلاحت نباشه وضعیت جامعه خیلی بده اکثر ازدواج ها شکست خورده هستن
ولی شما نیتت پاک و خدا ادم پاک ان شاءالله نصیبت کنه
عزیزم پیشنهادم به شما همین چله حق شناس هست
وقتی از اونا جواب نگرفتید اینو بخونید

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بزن تو ایتا درسته

قبلا تو تلگرام داشتن 

الان نیستن؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد 🥹🥰 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نگران نباش عزیزم مطمن باش سر موعدش خدا جواب دلت میده گلم ولی شاید به صلاحت نباشه وضعیت جامعه خیلی بد ...

هفته گذشته چهارشنبه خواستم شروع کنم که پریود شدم البته من مدتیه لکه بینی دارم که نماز هم نمیشه خوند

نگاه کن حتی خدا هم راضی نیست 😭😭😪

نگران نباش عزیزم مطمن باش سر موعدش خدا جواب دلت میده گلم ولی شاید به صلاحت نباشه وضعیت جامعه خیلی بد ...

یکی از همکارا همسن منه ماه گذشته یه مورد خیلی خوب براشون امد 

پس من چی 😔 

هفته گذشته چهارشنبه خواستم شروع کنم که پریود شدم البته من مدتیه لکه بینی دارم که نماز هم نمیشه خوندن ...

اینطور نگو عزیز منم تاحالا چند بار گرفتم وسطش باطل شده بخاطر گناه
تموم شدی دوباره بگیر
برای اون دورانت هم نائب بگیر

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊