2777
2789
عنوان

خونم همیشه شلخته ست خسته شدم

153 بازدید | 16 پست

دوتا بچه دارم ۸ سال و یکسال..به هیچکاری نمیرسم ..گیج‌شدم‌.سینکم پر ظرفه لباسا نامرتبه، خونه جارو نشدست...صبح یبار صبحونه به دخترم میدم یدفعه دیگه به شوهرم یبار دیگه به اون دختر یکساله.. ظهر هم همینطور جدا جدا ..شب هم ..همش باید مشقای دخترم و بهش بگم کاردستی درست کنم.‌این کوچیکه رو هی لباساش و خیس میکنه عوض کنم همش بهم میچسبه شیر میخوره  دم به دقیقه همه جا رو اشغال میکنه..بزرگه هیچ کمکی بهم نمیکنه..خودم دورکاری هم دارم باید هی گوشیم و چک کنم..خدا رو شکر ولی بعضی وقتها خیلی خسته میشم...شما وضعتون چطوره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه پسر ۸ساله دارم یه دختر ۲ساله 

بازم عین تو هرچقد مرتب میکنم انگار نه انگار 

پرده های اتاق کج شده کشیدنش

همه خونه پر لباسه جمع میکنم دخترم میره جا کفشی رو باز میکنه کفشا رو میندازه بیرون

جمع میکنم پسرم میاد اسباب بازی میندازه

خجالت میکشم کسی سر زده بیاد خونمون مجبورم ۲۴ساعته در حال جنب و جوش باشم

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊
برنامه ریزی کن اینا نشونه بی نظمی و بی برنامه‌ گی هست

بچه نمیفهمه برنامه ریزی چیه 

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊

خیلی اذیت میشی که اینجور 

کم کم همسرت و بچه ۸ ساله ات را عادت بده که خودشون صبحانه بخورن،  هردو بزرگ و مستقل هستن 

اگر لج میکنن و یا نمیپذیرن با یه روز در هفته به یه بهانه ای شروع کن و بزار خودشون چیزی بخور بعد هی کم کم روز ها را افزایش بده 

قانون بزار که هرکس هرچی اورده باید بزاره سرجاش و بعد از اون وسیله ی بعدی را بیاره 

بزرگه را شروع کن به مسئولیت دادن 

از پهن کردن سفره شروع کن تا....  

واسه تکالیف و...  اش هم به مرور هی به خودش بسپار تا کم کم کاملا مستقل بشه

اگر شرایط مالی داری یه روز در هفته یه نیروی کمکی بیار گرد گیری و جارو و شستن سرویس ها و...  را انجام بده 

اینجوری با این همه کار کردن،  هم اون ها خیلی وابسته میشن و مخصوصا بچه بزرگت لوس بار میاد و هم اینکه خودت از پا در میای دختر جان