2777
2789
عنوان

عفونت رحمی ک یک هفته خوب میشه ک دوباره برمیگرده رو باید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 22 پست
دلیلش چیه؟

ببین چندتا دلیل میتونه داشته باشه برات الان کامل توصیح میدم

۱-یا سیستم ایمنی بدنت ضعیفه  که باید قرصای تقویت سیستم ایمنی بدن بخوری

۲-ph واژنو رحم خورده بهم حالا دلیلش میتونه چی باشه یکی از دلایلش مصرف بیش از حد انتی بیوتیکه 

برای این کار فلوکنازول برای عفونت قارچی که خوردی که یکی دوتا فلوکنازول کافیه به فاصله سه روز در میون

لاکتوفمم چند ساعت بعدش تا دوماه بخوری روزی یکی کمک میکنه به تنظیم phواژن+ماست پروبیوتیک تا یک ماه شیرینی نخوری چون قارچ از شیرینی تغذیه میکنه

۳_یاقند داری یا قند پنهان داری که باعث میشه نذاره عفونتت خوب بشه

۴-تنبلی تخمدان داری که باعث قند پنهان در نتیجه عفونت مکرر میشه

اگر آنتی بیوتیک زیاد استفاده می کنی، یا حتی مصرف طولانی مدت قرص های ضدبارداری، مصرف داروهای کورتونی، دیابت همه ریسک عفونت قارچی را بالا میبره. لباس زیر نخی و گشاد بپوشید. حتما لباس زیر خشک باشه. فقط از محصولات مناسب برای شستشوی ناحیه تناسلی استفاده کنید. با آب خیلی داغ حمام نکنید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید چیکار کنم راه درمانش چیه؟

تو اینستا ی دکتر هست درمانشم میگ ولی من چون تاالان عفونت نداشتم پیگیر نبودم 

ولی میدونم اونایی ک مدام عفونت دارن عفونت مقاوم میگن 

خیلیا دختر هستن یعنی رابطه هم ندارن ولی عفونت و ترشح دارن 

ببین چندتا دلیل میتونه داشته باشه برات الان کامل توصیح میدم۱-یا سیستم ایمنی بدنت ضعیفه که باید قرصا ...

مدام ضعف دارم یا فشارم پایینه.تنبلی تخمدان هم دارم .داروی افسردگی هم میخورم .دیگه ناامید شدم پدر کبدم در اومد همش آنتی بیوتیک.

مدام ضعف دارم یا فشارم پایینه.تنبلی تخمدان هم دارم .داروی افسردگی هم میخورم .دیگه ناامید شدم پدر کبد ...

منم تنبلی تخمدان دارم و مدام عفونت دارم

چون هورمونامون بهم ریخته و احتمالا قند پنهان داریم اینجوریم 

منم تنبلی تخمدان دارم و مدام عفونت دارمچون هورمونامون بهم ریخته و احتمالا قند پنهان داریم اینجوریم

آزمایش قند دادم ۱۰۰ بود ولی مشکل هورمونی دارم. از سن ۱۴ سالگی تا الان ک ۲۵ سالمه درگیر عفونت قارچیم خسته شدم