2777
2789

ما یه مدت باهم بودیم الانم با هم بخاطر ی کاری در ارتباطی من دوسش دارم اونم دوسم داره ولی زیاد بهش محل نمیدم دوس دارم فعلا تنها باشم امشب داشتیم درد و دل میکردیم گفت به عنوان برادرت ی چیزی بگم ....

بعد زمین رو سرم خراب شد 

یعنی میخواد ناز کنه اونم ؟ یا چی ؟ خیلیییممم دوسم داشت

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه ی اینا به کنار ولی زمین رو سر ادم خراب نمیشه ها ، دنیا خراب میشه ..... ببین تجربه ثابت کرده وقتی ...

جیغعع یعنی دوسم داره گفته به عنوان برادر؟

آخه نصیحت مهمی هم نمی‌خواست بکنه یهو اینو پروند

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
ب نظرت چرا اینطوری گفتههه؟

از دهنش در رفته 

خالا منو باش بچه بودم یه پسر از خودم کوچیکتر اومد خونمون باهم بازی کنیم بهم گف بیا زن وشوهر بازی کنیم  برگشتم میخواستم بزنمش🤣🤣مامانم نگرفته بودتم الان پسره کج وکوله شده بود 

از دهنش در رفته خالا منو باش بچه بودم یه پسر از خودم کوچیکتر اومد خونمون باهم بازی کنیم بهم گف بیا ز ...

🤣🤣🤣🤣

همه ی اینا به کنار ولی زمین رو سر ادم خراب نمیشه ها ، دنیا خراب میشه ..... ببین تجربه ثابت کرده وقتی ...

و منی که کراشم با اینکه خیلی دوسم داره و قبولم داره بهم میگه آبجی خواهر

و منی که کراشم با اینکه خیلی دوسم داره بهم میگه آبجی خواهر😅🫠🥲

🤣🤣اینا خیلی بیتربیت هستن