2777
2789

دوستان اگر فامیل نزدیک موقع بیمار شدنمون زنگ یا سر نزنه که یه احوال بپرسه در صورتی که میدونه بیمارم ولی خودش که بیمار شده فطعا توقع داره برم دیدنش شما باشین میرین ؟

آخه اگر نرم بعد گله و شکایت میکنه گه توقع داشتم اما نیومدی ولی خودشم که یه زنگ نزد احوالم بپرسه

چکار کنم ؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شمابخاطرثوابش برو

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

من برام مهم نیست اصلا فامیل های نزدیکمون قطع ارتباط کردم الان فقط به لطف مامانم اینا میبینمشون و فقط یه خاله ای دارم چه با دختر خالم کلاس ریاضی دارم اونم دیگه بعدش کسی رو نمی‌بینم

حتی یه سری فامیل های نزدیک هم من بعد از چند سال تازه فهمیدم بچه دارن اونم بچشون رو ندیدم فقط از مامانم شنیدم 

چرا باید ارتباطم رو با فامیل ادامه بدم آخه هیچ کدومشون خیری نرسوندن خیلی هم توی بچگی اذیتم کردن فراموش نمیکنم اصلاچقدر آزار دادن منو..

والا خداروشکر میکنم از سن کم کم کم ارتباطم رو قطع کردم

شما هم تا جایی چه میتونید ارتباطات رو قطع و کمرنگ کنید به زندگیتون کلا نور میتابه نه دعوایی نه بحثی نه درگیر آرامش مطلق هست دیگه هم لازم نیست تایپیکم بزنید فامیلامون فلان کرد بهمان کرد 

مگه هر كسي هر كار غلطي كرد ما بايد مثل اون جواب بديم پس انسانيت كجا رفته ؟

نه بعضی ها خودشون را برتر و بالا تر از بقیه میدونن و حقشونه مثل خودشون برخورد بشه باهاشون

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
نه بعضی ها خودشون را برتر و بالا تر از بقیه میدونن و حقشونه مثل خودشون برخورد بشه باهاشون

پس چرا اومدي اينجا داري نظر ميخواي؟

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
من برام مهم نیست اصلا فامیل های نزدیکمون قطع ارتباط کردم الان فقط به لطف مامانم اینا میبینمشون و فقط ...

البته فامیلای خوب نعمتن ولی از ما دشمنن من از خدامِ ارتباطم قطع شه 

اشتباه گرفتی من کی نظر خواستم😉

من نطر خواستم عزیزم 

آخه واقعا گیج شدم برم دیدنش انگار دارم به خودم فحش میدم نرم دیدنش اون توقع داره و گله میکنه